Knižní přírůstky za květen

 

Knižní přírůstky byly v květnu poměrně bohaté. Ne, že bych tak utrácela. Naopak. Tři knihy jsou po dlouhé době recenzní výtisky a už mám všechny tři i přečtené. Čtyři jsem ukořistila v naší knihovně, když jsem šla domluvit křest mé novinky Seznamka, která vyjde 13.6., dvě knížky jsou pro děti a dostali jsme je ve spolupráci s autorkami a poslední dvě ke mě dorazily jako dárek. Tak se na ně pojďme podívat. :)

Knížka Kateřina z Poděbrad, kterou jsem použila jako úvodní foto, je recenzní výtisk z Alpressu a už jsem na ni psala i recenzi. Byla moc krásná a mohu ji vřele doporučit. 

Sajdra a Tyrhen objevují svět je dobrodružná knížka pro děti od Yvony Bednarové. Vydalo ji nakladatelství Petrklíč a po hmotné stránce je to překrásný kousek. Budu ji číst hned jak dočtu současnou čtenou knížku, takže recenze bude brzy. :)

Knížku můžete koupit tady a najít si nejvýhodnější cenu. :)


Tyto čtyři kousky stály smutné mezi mnoha dalšími v knihovně ve Velešíně jako vyřazené. Čekaly na nového majitele a já se jich moc ráda ujala. Vypadají všechny báječně, ale nejvíc zvědavá jsem na Zádušní mši za hraběnku. 


Tyto dvě útlé krásky jsem dostala od videoblogerky Verunky Bichličky. Kytici vyřazovaly z knihovny a ona věděla, jak mě zajímá. Velikonoční tvoření sice přišlo po Velikonocích, ale nevadí. Příští rok využijeme na 100%. 

Lev Alex na bruslích je novinka od Petry Santlerové. Vypráví o lvovi, co chtěl být výjimečný a učil se bruslit. My už ji máme s dětmi přečtenou a líbila se nám všem moc. Recenzi najdete tady

Poslední dva kousky jsou opět recenzní výtisky z Alpressu. A oba už mám rovněž přečtené. Stály oba za to, ostatně recenze už jsem vám tu zveřejnila, takže kdo je četl, ví, že byly většinou pochvalné. Více mě oslovila knížka Prázdniny za trest, ale jedním dechem jsem přečetla obě. 

A to je za květen vše. 

V červnu to asi bude bohatší, protože se chystám na Svět knihy a navíc už dnes mám doma další dvě nové knížky a jedna čeká v Zásilkovně. Mám na seznamu asi šest knížek, které plánuji pořídit, tak pro vás zase budu mít nějakou tu inspiraci. :)

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Tak mne by nejvíc lákalo Tajemství prázdného trezoru.
    Já už knížky domů pořizuji hodně málo - vlastně si je dáváme jen jako dárky. Jinak si spíš půjčuju v knihovně. Teď jsem ale vyměnila dvě své přečtené detektivky za dvě jiné, takže mám nové knihy a rovnováha pokud jde o místo v knihovně, zůstala zachována.
    Stáňa - https://veverkoviny.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také už se musím hodně krotit. Přece jen v baráku jsem mela tři knihovny a v bytě mám jen jednu. Zatím.

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)