Testuji: INA Essentials - 100 % organická kosmetika

Na organickou kosmetiku INA Essentials na mě v poslední době vyskakuje na facebooku stále více příspěvků a reklam. Zaujala mě nejen tím, že se jedná o přírodní kosmetiku z těch nejlepších a nejčistších surovin, ale i proto, že se jedná o rodinnou firmu. A takové já ráda podpořím a samozřejmě i vyzkouším. Proto jsem neváhala ani chviličku a rozhodla se nějaké jejich produkty otestovat. Firma mě příjemně překvapila, když mi dovolila vybrat si hned dva jejich výrobky k otestování. A tak jsem se rozhodla, že vám sem hodím tento článek už nyní, byť to ještě není přímo recenze. Tu si nechám na později, až budu produkty déle používat, abych opravdu viděla, co dokážou.  

Z výrobků jsem si vybrala levandulový krém na ruce, který je vhodný i pro mou suchou a citlivou pokožku. Zatím mohu napsat, že skvěle hydratuje, nezanechává mastný film a voní moc krásně. 


A pak jsem si vybrala pleťovou vodu, rovněž s výtažky levandule. Nebylo to cílené, mít celou "levandulovou sadu", to vůbec ne. Levandulovou pleťovou vodu jsem vybrala proto, že je určena na normální a mastnou pleť a především pomáhá bojovat s akné. Já jsem roky brala antikoncepci a akné jsem neměla. Od té doby, co mám ale jen nehormonální tělísko, si moje pleť dělá co chce. Je místy suchá, ale místy mastná a aknózní. Bojuji s tím jako nějaký puberťák i ve svých 35 letech. 

Tato pleťová voda mi sice příliš nevoní, ale faktem je, že pleť čistí hezky. Jen na můj vkus mám pleť potom až příliš vysušenou, takže ji musím mazat. Možná by to chtělo ještě nějaký pleťový krém pro tento typ pleti. Výsledek - zda na akné opravdu zabírá, zatím nevím - používám ji jen pár dní. Takže o to se podělím později, v celkové recenzi, která nejspíš vyjde na webu eMateřství.cz.





A co vy? Znáte tuto kosmetiku? Máte ji vyzkoušenou? Pokud ano, budu ráda, když se podělíte v komentáři o své dojmy. :)

Na celkovou produktovou nabídku INA Essentials se můžete podívat ZDE

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    značku vůbec neznám, ale vypadá dobře. zaujal mě ten krém na ruce. jsme zvědavá na tvoji pozdější recenzi:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmetiku neznám, je škoda, že vysušuje. Jinak levandulové produkty mi většinou vyhovují.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, levandule mě bohužel tolik neláká a možná bych nejdřív zkusila Purity Vision, kterou všichni chválí a víc se mi líbí i designově, ale ten krém na ruce vypadá povedeně jestli ho mají i v jiných provedeních bez levandule :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Sabi, tuto značku neznám. A zaujal mne krém na ruce.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, hezky napsaný článek, tuto kosmetiku řady INA Essentials prodávám v e-shopu. Je velmi kvalitní.S e-shopem začala už na mateřské dovolené. Aby se o mém podnikání vědělo, tak se obrátila o pomoc zde , tam mi poradili co a jak mám dělat. A mohu říci , že se začíná pomalu dařit. Přeji hezký den .

    OdpovědětVymazat
  6. Já používám ústní vodu z divoké ruce vlasaté a je super na afty!!! Opravdu doporučuji. Dříve se mi vždy afty rozjeli na velké flíčky hrozně bolelo. Teď když cítím že se mi začíná dělat afty, tak vyplácejí ústa třeba 2-3 x denně a účinek je hned druhý den!! Za mě super!!
    Akorát by mohli mít třeba skleněné lahvičky a ideálně vratné obaly.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)