Haul: novinky z Portálu pro dobrou náladu i poučení, pro děti i dospělé


Dlouho jsem nezabrousila na stránky nakladatelství Portál. Proto byla moje objednávka hodně zajímavá. Vybrala bych si klidně i víc, ale víte, jak to mám s časem. Inu mám tu něco pro sebe, něco pro děti a něco pro nás všechny dohromady. 


Dopisy Ježíškovi

Tuto knihu jsem jedinou neobjednala, ale přišla mi s žádostí o propagaci. Jedná se o soubor dopisů, které píší slavné osobnosti. Je to krásný počin, který vás naladí Vánočně, i když to třeba za okny vypadá spíš pošmourně a smutně. Dopisy uspořádaly Marie Doležalová a Michaela Záleská a z každé této prodané knížky poputuje celých 100 Kč na sbírku Pomozte dětem! 

Kdo tedy chce pomoci a ještě sobě nebo někomu blízkému udělat radost, má jedinečnou možnost. 

Knížku Dopisy Ježíškovi koupíte zde.






Tajemství chutí a vůní 

V příštím roce už bych měla mít více klidu a času nejen na děti, ale i sama pro sebe. Je na čase, protože stres i vše ostatní se podepisuje na mém zdraví. Více bych se chtěla věnovat přírodě, návratu k sobě a celkově více pochopit ženství. Vůně mě vždy zajímaly a tato kniha mi k tomu všemu skvěle sedí. Dozvím se, jak vůně působí na naši psychiku, jak je využívat atd. 

Knížku lze objednat zde




Hry pro rozvíjení sociálních dovedností u dětí 5-12 let

Tady asi není třeba velké vysvětlení. I když je tato publikace určena spíše školkám a paním učitelkám, zajímá i mě. Očekávám, že v ní najdu zajímavé možnosti, jak si hrát s dětmi, rozvíjet je atd. Knížku můžete zakoupit zde



Šimonovy pracovní listy 27

Toto je spíše pracovní sešit než kniha. Obsahuje pohádkovou grafomotoriku pro malé předškoláky. Já mám doma předškolačku a trénovat uvolnění ruky je vždycky fajn. Proto nám takové sešity doma nesmí chybět.Koupíte zde.








Průvan a Meluzína 

No a podobný je i sešit Průvan a Meluzína, který opět přináší pohádkovou formou řadu pracovních listů pro uvolnění ruky. Je označena jako dobrodružná grafomotorika a očekávám, že od toho zase Nelu nebudu moc dostat. Navíc toto baví i Jiříka, což také není na škodu.

Koupíte zde







Toto je sice knižní článek, ale přináší zajímavé tipy na publikace z různých oblastí. Doufám, že jste díky němu našli třeba inspiraci na nějaké dárečky pod stromek nebo i pro práci s dětmi.


Vaše Sabča :)

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)