Výběrový česko-anglický dětský klub Guru Garden


Nedávno jsem objevila nově otevíraný výběrový česko-anglický dětský klub Guru Garden, který začne fungovat od září, a musím říct, že jsem nadšena z toho, co tento klub nabízí. Guru Garden nabízí jedinečné bilingvní prostředí, kde se děti učí česky i anglicky přirozenou cestou. Denně jsou obklopeny oběma jazyky, což nejen zlepšuje jejich jazykové dovednosti, ale také podporuje jejich kognitivní rozvoj.

V Guru Garden věnují velkou pozornost rozvoji talentů každého dítěte. Pedagogové pečlivě sledují každodenní činnosti dětí a identifikují jejich silné stránky, které dále podporují a rozvíjejí. Individuální přístup je zde klíčový. Pedagogové a psychologové pečlivě sledují rozvoj dětí a pravidelně pořádají schůzky, kde diskutují o pokrocích každého dítěte. Tento osobní přístup zajišťuje, že každé dítě dostane péči a podporu, kterou potřebuje.



Měla jsem příležitost setkat se s majitelkou Guru Garden, která mi přiblížila svůj koncept a filozofii. Pracuje v oblasti vzdělávání už více než 12 let a její nadšení pro práci s dětmi je zřejmé. Řekla mi, že jejím cílem je vytvořit místo, kde se děti cítí bezpečně, šťastně a kde mohou rozvíjet své talenty v bilingvním prostředí. Dodala: "Věřím, že každé dítě má svůj jedinečný potenciál. Naším cílem je tento potenciál objevit a podporovat ho tak, aby se děti cítily sebevědomé a motivované k dalšímu učení."

Co mě opravdu nadchlo, je jejich přístup ke komunikaci s dětmi. Pedagogové v Guru Garden kladou důraz na otevřenou a empatickou komunikaci, která dětem pomáhá vyjádřit své pocity a myšlenky. Tím se děti učí důležitým sociálním dovednostem, které jsou klíčové pro jejich budoucí úspěch.



Guru Garden je místo, kde je dítě skutečně na prvním místě. Pokud hledáte kvalitní místo pro své dítě, určitě navštivte jejich stránky na sociálních sítích a zjistěte více o tom, co tento úžasný klub nabízí. Přijďte se přesvědčit sami, jak úžasné toto místo bude!


Vaše Sabi


Komentáře