Nová mýdla a svíčky z mé tvorby


Po dlouhé době jsem se zase pustila do tvorby dekorativních mýdel. Musím přiznat, že mě baví víc, než svíčky. Málokdy se mi totiž stane, že by nešly vyklopit. Konečně jsem také vyzkoušela novou formu na dráčka, který vypadá úplně skvěle. Škoda, že je tato forma jen jedna, protože o ně je velký zájem. 
Musím se také přiznat, jaké jsem kopyto. Objednávala jsem mýdlovou hmotu a s ní i nové barvy do mýdel. Samozřejmě jsem to zapomněla a když jsem materiály vybalovala, tak jsem si barev ani nevšimla. A nastala panika. Mám já ještě vůbec nějaké barvy? 
Po dlouhém hrabání ve sklepě jsem našla poslední dvě - červenou a žlutou. A tak holt byla mýdla jen červená, růžová, žlutá a kombinovaná. Až když jsem uklízela formy do krabice, všimla jsem si balíčku barev v bublinkové obálce. 🤦
A tak jsem objednala další materiál na mýdla a v týdnu jsem se pustila do dalších. Ty vám ukážu zase příště, protože je nemám nafocené. 
 





Do malých skleniček si chystám svíčky ve speciálních barvách. Ty budou jako limitovaná edice k mé knížce Přívěsek z čaroitu, který byl měl vyjít v červenci. 





 Mýdla i nové svíčky budou k dostání na mém e-shopu, ale až druhá várka. Tato už je k dostání v obchůdku, kam chodím psát a vydávat zásilky - BabyLara v Kaplici u náměstí. :)

Vaše Sabina 

Komentáře

  1. Dráček je moc hezký, ale bylo by mi líto se s ním umýt :). Ono i s ostatními mýdly...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)