První letošní mini-výlet - na Louzek

 


V letošním roce se nám zatím výlety nějak nedařily. Vloni už jsme jich touto dobou měli pár za sebou, ale letos nás mořily nemoci, špatné počasí anebo jsem byla v práci. Včera ale bylo krásně a já děti vyzvedávala v družině už kolem druhé. A tak Nelča navrhla výlet. Kamarádka prý vyrazí s tatínkem do Rakouska na nákupy. Ehm... To jsem zatrhla. Ale procházka s Miou jinde než kolem Kaplice mě lákala. A tak jsme popojeli kousek za Kaplici a vyšlápli si na Louzek. 


Zříceninu hradu Louzek už jsem vám tady několikrát ukazovala. Vloni jsme tam byli myslím dvakrát. Stará se o něj spolek Hrady na Malši a je to moc hezká procházka přes pole. Na Louzek se dá jít i spodem kolem řeky rovnou z Kaplice, ale to určitě není výlet na jedno odpoledne.
Poprvé s námi byla na výletě i Mia. Bála jsem se, zda to ujde, ale očividně se jí to líbilo a lítala kolem nás jako poplašňák. 
Prošli jsme si zříceninu, udělali si fotky a pak Jiřík navrhl ještě cestu dolů k řece. Varovala jsem je, že zpátky půjdeme do kopce, ale to prý neva. No jasně, že pak bědovali, jak je bolí nohy. :D

A teď ještě nějaké ty fotky...



























Také už jste letos vyrazili na nějaký výlet?

Vaše Sabina :)

Komentáře

  1. Sabi, krásný výlet a moc hezké fotky. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, hezký výlet - zříceniny, ty já ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, zrovna tenhle týden jsme s přítelem byli v Prachovských skalách :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)