Spotřebováno za prosinec - kosmetika, drogerie, jídlo...

V prosinci jsem byla při shromažďování spotřebovaných věcí fakt pečlivá. Podařilo se mi naplnit celý velký igelitový pytel. Pojďme se tedy podívat, co jsme spotřebovali a ochutnali. 


Začnu našimi zvířecími členy domácnosti. Mia baští granulky pro štěňata malých plemen Royal Canin. Ty jsou výborné a 4 kg pytel se dá na internetu sehnat kolem 700 Kč. Zkusila jsem jí koupit Brit Care, ale ty jí vůbec nesedly, tak zůstaneme u těchto. 

Twister pak byly pamlsky, takové měkké tyčky srolované do spirály. Moc jí chutnaly a dobře se jí kousaly. 

Morčátkům už nějaký čas neměním stravu. Základ tvoří zelené granule od Nutrinu a samozřejmě seno a čerstvé ovoce a zelenina. 


Na praní jsem spotřebovala Silan aromatherapy - Magic Magnolia, jehož vůně byla jako drahý parfém a na oblečení vydrží celkem dlouho. S Lenorem Relax to bylo podobné, jen byl na můj vkus až moc sladký. 

Nádobí myju už nějaký čas produktem z Lidlu, tento je v Eco kvalitě a měl příjemnou ovocnou vůni.

V obýváku pak mám dávkovač vůně, kde mám po adventní a Vánoční čas hlavně vůně laděné k tomuto období. Mražené ovoce byla vůně svěží a přitom se na Vánoce skvělé hodila. Mám ji ráda a mám doma ještě jedno balení. 



Od Baley jsem dopotřebovala rodinný šampon, tedy standard na všechny typy vlasů. Nádherné voněl, ale bylo potřeba si mýt hlavu téměř ob den. 
Tělové mléko od Cien z Lidlu, s vůní rakytníku, mně doslova nadchlo. Ta vůně je nádherná, svěží a přitom trochu bylinná. Úžasně na večer uklidňuje a i když je mléko dost tekuté, rychle se vstřebává a skvěle hydratuje. Už mám doma další, tentokrát s vůní limetky. 

Sprchový olej od Baley mě moc nenadchl. Sice trochu pěnil, ale mytí s ním bylo divné, měla jsem pocit, že nejsem umytá a stejně jsem se pak musela ještě namazat tělovým mlékem. 

Na obličej jsem měla denní a noční krém od L'Oréal Paris - Hyaluron Specialist, které byly skvělé. Výborně hydratovaly, dobře vyhlazovaly pokožku a navíc krásně voněly. 



Čokoládové čipsy jsem poprvé ochutnala u našich na Vánoce. Kupovala je sestra. Když jsem na ně narazila náhodou v Penny, tak jsem je hned koupila. Je to sice trochu dražší mlsání - ne moc, stojí kolem 40 Kč, ale fakt jsou lahodné. 

Z čajů, které teď přes zimu u nás doslova jedou, jsem spotřebovala Turecké jablko od Lord Nilson, z Lidlu. Je moc dobré, v podstatě takové vylepšené vánoční jablko s kořením. Čaj Chelsey jsem kupovala už někdy v létě v Penny a byl luxusní. Černý s příchutí jahod. Přesně to, co mi chutná. 

Od Ježíška jsme s Nelčou obě dostaly tyhle pleťové masky Moika. Nela s jednorožcem, já se sobem. Jsou hodně napuštěné olejíčkem a krásně voní i hydratují, nic jiného jsem však nezaznamenala. Ale je fakt, že jsem ani nezjišťovala, jaký mají mít efekt. Brala jsem to jako relaxaci a výživu pro pleť. Nelči pytlík jsem schovala, ale svůj jsem asi omylem vyhodila. 


Tělový sprej jsem měla od Avonu doma už celkem dlouho. Voněl krásně a svěže, ale vůně nevydrží moc dlouho, proto jsem ho používala jen občas. 



Další ochutnávka byla také výborná. Choko sticks od Milky jsem kupovala v Penny, na akci kolem 40 Kč, ale normálně jsou dražší. Jsou to slané tyčinky v čokoládě a ta kombinace je naprosto božská. 

Käsenkuchen snack je něco jako cheesecake, jen v menší variantě. Kupuje mi ho přítel v Rakousku, takže cenu neznám, ale pokud byste ho chtěli vyzkoušet, tak doporučuji. Vynikající, ne příliš sladký, za to sytý dezert. 

Křupíno je levná varianta na Kinder Bueno, kterou jsem koupila v Penny. Není to špatné a chuť je dost podobná, ale asi si raději budu kupovat pravé Bueno, když bude na akci. 

Pectol fresh u nás také v poslední době jede, protože jsou to pastilky klidnící bolavý krk, usnadňující dýchání při kašli a ucpaném nosu a my už doma na střídačku chrchláme skoro dva měsíce. Rýma, kašel, stále dokola. Tyto pastilky kupuji v Dr.Max a stojí 14,90.-

Znáte některé z těchto produktů? 
A chcete, abych vám sem místo kosmetiky dávala i tipy na jídlo, čaje apod.? 

Vaše Sabina :)

Komentáře

  1. Já mám tipy na jídlo ráda, takže ze mne ano.
    Jinak znám čaj Turecké jablko, který mi taky chutnal, a myslím, že jsem od někoho ochutnala i ty čokoládové chipsy, akorát z hořké čokolády. Zaujaly mne pastilky z Dr. Max - ty neznám a občas by se mohly hodit.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)