Nákupy pro Miu a zasněžené Budějovice

 

České Budejovice jsem navštívila naposledy před několika měsíci. V centru jsem navíc nebyla ani nepamatuju. Za 2 týdny mi tam čeká beseda s dalšími spisovatelkami, na což už se moc těším. Dnes jsem to vzala jen "hopem", ale aspoň o pár záběrů se s vámi mohu podělit. :)

A jelikož jsem musela dokoupit Miušce granule, tak mám pro vás i ukázku, co baští, resp. co dnes ochutnala a co baštit bude. 


Až do teď jsem ji krmila granulemi, které doporučil chovatel - Royal Canin. Měnit jsem je v plánu neměla, jenže už došly a objednávka s dalšíma se mi nějak zatoulala. A tak jsem jí vzala na zkoušku Brit Care, protože s nimi mám skvělou zkušenost u našich předchozích pejsků. 



Taky bylo potřeba pořídit nějaké kvalitní pamlsky, nejen na trénink poslušnosti, ale také abych ji měla čím uplatit, když jedu do práce a když se vracím. Mimochodem, je vítací typ. Radostí při mém návratu vždycky učurává. 😊

Vybrala jsem měkoučké kostičky Advanced, přímo pro citlivé zažívání buldočků, a pak sušené maso Huhu Bamboo. Zvolila jsem hovězí, protože mám obavy z přemíry kuřecího. Stačí, že ho bude mít v granulích. 

Hovězí maso hned vyzkoušela. Plátky jsou pěkně tlusté, voní a očividně jí chutnají. Akorát to musím dávat do pelíšku. Jsem jí to dala na podlahu a ona to s tím placatým čumáčkem nemohla zvednout. 🤣









A na závěr pár slíbených fotek zasněžených Budějovic. :)

Vaše Sabina 

Komentáře

  1. Sněhová nadílka je všude parádní, ale myslím, že u vás na jihu toho padlo nejvíc :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)