Haul: Hýčkám se s Avonem

 


Ano, vidíte dobře. Opět jsem si udělala radost v Avonu. Tentokrát věcmi, které mi dochází nebo došly a bylo nezbytné je objednat. 


Tvářenku jsem dříve moc neupoužívala, ale tentokrát jsem si řekla, že by to nebylo špatné zkusit. Navíc už mi došly perly, co jsem používala místo tvářenky. Tato byla v akci asi za 89.-

Vzoreček byl jako dárek. Je na novinku Wonder a mně se opravdu moc líbí, takže si asi příští měsíc udělám radost právě tímto parfémem. 



Tělové mléko Avon Care s vůní jahod a borůvek jsem kupovala minule ve velkém balení. Už ho používám a opravdu úžasně voní. Proto jsem si vzala i menší balení, které si odvezu k příteli. Tam se nemažu tak často. 


Avon Senses Essence má novou řadu s vůní zeleného čaje a bergamotu. Voní úplně božsky a já si vzala krém na ruce, kterého je pro mě vždy málo. 
Z Planet Spa jsem vybrala pleťovou masku, o které jsem se domnívala, že to je taková ta černá slupovací. Je s kaviárem a je zlatá. Nevadí, hodit se bude i tak. 😊


Z Anew jsem si vybrala pleťovou péči - noční a denní krém/sérum, které mají hydratovat a vyhlazovat vrásky. Můj oblíbený krém s kolagenem z tianDe už mi dochází, tak dám zase chvíli šanci Avonu. 


Znáte některé z těchto výrobků? Používáte je? 

Mějte krásný víkend!

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Sabi, z Avonu nakupuji už spoustu let, kdysi jsem tam pracovala chvíli i jako manažerka. Řadu Anew často používám a považuji ji z Avonu za nejlepší. Měj pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, moc pěkné kousky já teď z Avonu používám parádní denní krém z řady Nutra Effects matte a ještě parádnější krém na ruce Wild berries Shake se to myslím jmenuje nebo tak nějak a voní jako jeden krém od Baley, co byl před x lety limitka a už se dávno nedá sehnat. No a ta vůně je úplně boží protože kombinuje právě bobulky, pomeranč a vanilku. V práci mám pak na stole též jejich krém na ruce :-D a zrovna z příštího katalogu tzn. dubnového mám u Haničky už zadanou objednávku, kterou navíc budu nejspíš rozšiřovat...

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké kousky sis pořídila. Já měla z řady Anew pár vzorečků a přišly mi fajn.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)