Spotřebováno za měsíc září 2022

 

Září bylo na spotřebovávání kosmetických produktů celkem skoupé. Spíše jsem dodělávala krémy, které jsem používala já i děti během léta. Jsou tam i nějaké pleťové masky a sprcháče. Pojďme se tedy na to podívat. 


Uriage Bébé je tělový krém, který jsme kupovali hlavně dětem, když měly vyrážku. Poté už nebylo potřeba je mazat, krém pomohl skvěle, tak jsem zbytek dopatlala sama. Skvěle hydratoval a dobře se roztíral. 

Astrid Sun jsme zase používali po dni na slunci, hlavně když jsme byli na koupáku nebo na dlouhém výletě, kde se děti opálily. Opět jsem teď jen dopatlala na svou hroší kůži zbytky. 

Soft Cream od značky Today jsem koupila v Penny. Je to takový ten klasický krém na celé tělo, dobře hydratuje, výborně se roztírá a nezanechává pocit mastné pokožky. Vsakuje se rychle. Kupuji ho, když nemám už žádné jiné tělové krémy. Je z Penny a stojí pár korun. 



První sprchový gel s vůní meruňky jsem dostala od Ježíška v krásném balíčku spolu s krémem, solí do koupele a šamponem na vlasy. Na pohled opravdu krásné balení, ale sprcháč má zvláštní konzistenci. Připomínal mi spíš hutný sliz, špatně se rozmýval, spíše stékal po těle v menších hrudkách slizu. Nijak mě nenadchl. A i vůně byla hodně slabá. Škoda. 

Druhý sprchový gel Avengers je z Avonu a je našeho Jiříka. K tomu nemám žádné výhrady. Krásně voněl, spíš jako pánský než dětský gel, Jiřík se s ním myl moc rád. 

V oranžové krabičce se ukrývá Pinďa mast, což je mastička kupovaná v lékárně na problematickou předkožku u malých chlapců. Syn měl s povolením celkem problém a tato mastička mu pomohla s uvolněním a pružností. 


Master Herb je plátýnková maska od tianDe, která má působit na problematickou pleť a akné. Čas od času se mi splaší hormony a tahle maska mi dokáže pomoci. Krásně voní, je hodně napuštěná, velikost je na můj malý obličej akorát. 

Hydro Boost je plátýnková maska od značky Cien, tedy z Lidlu. Voní úplně nádherně po granátovém jablku a je hodně napuštěná. Možná až moc. Při aplikaci to kapalo všude a při nanesení mi to teklo po krku dolů, takže jsem utírala kapesníčky. 
Tato maska má pleť hydratovat a vypnout, je anti-age. Hydratace je super, vypnutí pleti jsem moc nevnímala. 


Poslední kousky jsou rovněž na pleť. Pleťovou vodu Citron-grep od Nobilis Tilia už jsem vám tu představovala v recenzi. Je naprosto výborná a rozhodně vyzkouším od této značky nějakou další. 

Vaše Sabča 

Od Avonu jsem pak spotřebovala peeling na pleť, který byl na mě až moc jemný. I když na pleť je lepší jemnější peeling, tohle bylo až moc. Znovu ho asi objednávat nebudu. 

A to je ke spotřebovaným produktům za měsíc září vše. Zatím nemám pocit, že by toho v říjnu mohlo být více, ale uvidíme. Nechám se překvapit. :) 

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    ten gel má moc hezký obal, škoda, že je jinak naprd. Jinak z tvých výrobků znám ještě masku Cien a peeling z Avonu. Zaujala mě ta voda od Nobilis Tilias, to je značka, kterou bych chtěla více prozkoumat.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)