Moje radosti v posledních dnech a týdnech

 

Jak už jste asi pochopili v předchozích článcích, v poslední době mám spíš hodně stresu, práce a starostí. Děti chodí pár dní do školy a pak zase odpadnou, chrchlají, Nela navíc angínu jednu za druhou. To člověku moc na náladě nepřidá. Lezem si doma na nervy, děti se nudí, já se snažím pracovat a zabavovat je a jsem čím dál víc vyčerpaná. Dnes to ale nebude o mých stresech a starostech ale o tom, čím jsem si udělala v posledních dnech radost, abych se z toho všeho nezbláznila. 

V Penny měli akci na výrobky Airwick a tak jsem si kromě vůně do strojku, kterou jsem nefotila, koupila jednu větší svíčku s podzimní/zimní vůní pomeranče a druhou menší, s vůní ovoce, která má ale také kořeněný už trochu vánoční podtón.  

A protože vůní není nikdy dost, objednala jsem si novou parfemovanou vodu od Avonu. Ona to tedy není novinka, ale já mám vůně Encanto moc ráda. Tentokrát jsem sáhla po fialové, i když nejraději mám asi tu modrou. Bohužel při utírání prachu mi spadla a rozbilo se mi na ní stříkadlo, ale nevadí. Jednoduše si ji nanáším jako kolínskou.  


Protože moje staré podzimní botky se už nedaly nosit, letěly do popelnice a hledala jsem nové. Původně mě zaujaly kytičkové z Rieker, ale byly na mě až moc barevné. Martensky jsou zase až moc drahé, být bych si rozhodně dokázala vybrat. Nakonec jsem narazila v eshopu Čas na boty na tyto nádherné workery s lesklým povrchem, které hází na slunci duhové odlesky. Byly navíc zlevněné z 1350.- na polovinu, takže jsem za ně i s poštou dala 705.- O důvod víc k radosti. 

Včera botky dorazily a chodí se v nich výborně. Jen ty kulaté tkaničky se rozvazují. Chci si k nim ale stejně dokoupit jiné, nejlépe duhové. :) 




Čím si děláte radost v pošmourném podzimním počasí vy? 

Vase Sabča 😊

Komentáře

  1. Milá Sabi, držte se...dětské nemoci jsou mocná zbraň, tak hlavně ať se aspoň Vám vyhýbají. Je dobře, že si děláte radosti. Když má člověk radost, tak ji může rozdávat dál. Jinak to prostě nefunguje. A upřímně, tenhle blog je Váš a že si postěžujete svým čtenářům na každodenní trable, zvláště když nekončí, tak o tom to je :-) Hezký den, Klára

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi když napíšete, že se vám letos moc nedaří, tak si říkám: Jak ta holka to v pohodě zvládá s dvěma malými dětmi. Co je to učení, nakupování, chystání jídla, výletů a prádla a k tomu nemoci dětí a vaše práce nepočká. Prostě vás obdivuji. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  3. Sabčo, já si udělala teď radost adventním kalednářem s různými dobrotami z DMka a červenou kostkovanou flanelkou z Lidlu.
    Držím palce ať už je s nemocemi konec.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)