Světem bylin s Romanem Pavelou tentokrát pomáhá ženám a mužům po padesátce



Romana Pavelu můžete znát z televizního pořadu Polopatě. Je to přední odborník na využití bylin v léčbě, podporování imunity a řešení běžných zdravotních problémů. Ve své již čtvrté knize Světem bylin se zaměřil na problémy, které mužům a ženám přináší věk po padesátce. Víte, jak v této době plné změn na těle i na psychice využívat bylinky? Pokud ne, tato kniha vám rozhodně poradí. 


Co najdete v knize Světem bylin s Romanem Pavelou pro muže a ženy 50+

Roman Pavela zde čtivou formou a velmi citlivě popisuje problémy, které u žen i mužů přináší seniorský věk. Zabývá se menopauzou u žen, andropauzou u mužů, vysvětluje, proč dochází k problémům s prostatou, inkontinencí, jak řešit problémy se spánkem, návaly, ale také jak se popasovat se stresem, problémy v sexuálním životě atd. 
První část knihy popisuje zmíněné problémy a podrobně rozepisuje, co všechno může muže a ženy v tomto věku potkat. 
Ve druhé části pak představuje bylinky vhodné na konkrétní problémy, jako je přechod obecně, prostata, snížení testosteronu u mužů, jakymi bylinkami dosáhnout duševní pohody atd. 
Ve třetí části pak zmiňuje vhodné minerály a vitamíny, které při přechodu pomáhají a jak je užívat, aby účinkovaly správně. 
Ve čtvrté části pak přináší recepty na různé čaje, směsi, tinktury a oleje. Opět vše směřuje k různým neduhům a zdravotním problémům, takže stačí najít konkrétní problém a hned vidíte řešení. 
Vedle receptu zde najdete i tipy, jak si čerstvé bylinky sami vypěstovat v domácích podmínkách, takže nemusíte hledat bylinné lékárny ve svém okolí, abyste mohli bylinky aktivně využívat.  

Kniha Světem bylin s Romanem Pavelou pro ženy a muže 50+ je skvělá pro všechny, kteří nechtějí zdravotní komplikace s přechodem řešit léky a drahými preparáty, které nabízí reklamy. Dozvíte se nejen proč se tyto změny dějí, co při nich ve vašem těle probíhá a jak se projevují, ale především plno tipů a praktických rad, jak se s nimi popasovat a jak si toto období co nejvíce zpříjemnit a zjednodušit. 

Knihu Světem bylin s Romanem Pavelou pro ženy a muže 50+ vydalo nakladatelství Lirego a koupit ji můžete zde

V současné době probíhá na stránkách Lirega akce, ve které je možné objednat rovnou všechny čtyři knihy Světem bylin s Romanem Pavelou za extra výhodu cenu. Mrkněte ZDE

Komentáře