Spotřebováno v srpnu

 

Snažím se teď dodržovat tuto rubriku pravidelně a tak plním pytlík každý měsíc spotřebovanou kosmetikou. Tentokrát to z něj doslova padalo, ale hlavně proto, že tam byla velká balení šamponu a krému. :)


Spotřebovala jsem šampon na vlasy od Avonu, který měl vlasy zpevnit a vyživit. Zpevněné se mi zdály, ale možná trochu sušší, než by mi vyhovovalo. Znovu ho asi objednávat nebudu. 

Šampon na vlasy pro dívky Frozen - Opět od Avonu - byl krásné voňavý, skvělé pěnil a vlasy po něm byly pěkné. Jen tedy Nelči dlouhé vlasy se cuchaly, i když v něm měl být kondicionér, proto ještě používám kondicionér na její vlasy zvlášť. 

Poslední je tělový peeling s vůní melounu Tutti Frutti, který mi vůbec nevyhovoval. Kupovala jsem ho na Notino ve výprodeji, nepěnil a měl strašně velká zrníčka, která byla až moc hrubá. Navíc gel strašně barvil tmavě zelené a vždy od něj byla špinavá celá vana. 

Pěna na holení Balea je moje stálice. Mám ji ráda, dobře pění a hydratuje a holí se mi s ní dobře.

Dětské tělové BIO máslo jsem používala pro děti i pro sebe a bylo úžasné. Bez parfemace, skvěle se roztíralo a výborně hydratovalo. A ještě mi zbyla krásná velká sklenice, kam si udělám svíčku.

Deodorant BIO růžový už jsem tady recenzovala a jsem s ním maximálně spokojená. Vyhovovala mi jemná vůně růží, praktické nanášení stříkáním i to, že byl opravdu výkonný. Hodně mi chybí. Budu si ho muset objednat znovu. 


V Lidlu jsem zkusila látkovou masku na obličej s hyaluronovým sérem. Nebyla špatná, pleť po ní byla příjemně hladká a vyživená, ale mě prostě přijdou ty mokré hadry na obličeji hrozně nepříjemné. :D

Téměř se slzou v oku jsem se loučila s hyaluronovým sérem od Renovality. To mi báječně vyhovovalo a moje pleť si lebedila. Zato teď, když došlo, s ní doslova bojuji. Budu si ho muset zase objednat. 


A na závěr ještě pár mini past na zuby, které už jsem tu ukazovala i posledně. Už by to měl být zbytek. Myslím, že ten pytlík, který jsem dostala, už je prázdný. :) Každopádně pasty špatné nebyly, ale znám i lepší. 

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Ahoj Sabčo, já z té modré Avon řady mám hrozně ráda olejíček, ale chystám teď na Avon vlasovku samostatný článek, tak více si nechám až do něj. Renovality si musím přidat na svůj pomyslný wishlist, začíná mě fakt lákat.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, ani jeden kousek nemám vyzkoušený. Ale na sérum od Renovality jsem už četla chválu několikrát...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Avon šampon mám podruhé, tuto řadu mám ráda, poměr - cena - kvalita mi vyhovuje. Jsem spíš zvědavá, na holítka z Lidlu, co jsi si na doporučení pořídila. Krásný večer přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)