Recenze: Hyaluronové sérum Renovality

 

Hyaluronové sérum je přípravek, bez kterého už si svou denní rutinu nedokážu představit. Pomáhá zvlhčovat mou pleť a udržet ji dostatečně svěží, vypnutou a mladě vypadající. Už jsem těchto přípravků vyzkoušela více. Tentokrát jsem si připravila recenzi na hyaluronové sérum od značky Renovality, které testuji poslední cca tři týdny. Jak jsem s ním spokojená? 


Z čeho se skládá hyaluronové sérum Renovality

Jedná se o hyaluronové sérum s obsahem nízkomolekulární kyseliny hyaluronové a růžového hydrosolu. Kyselina hyaluronová se běžně nachází v našich tkáních a tvoří zde mezibuněčnou výplň. Pomáhá udržovat v pleti přirozenou vlhkost. Věkem však tato schopnost klesá a je potřeba ji doplňovat. Toto hyaluronové sérum poskytuje intenzivní regeneraci a zajišťuje skvělý anti-vráskový efekt. Pomáhá zadržovat v pleti vlhkost a osvěžuje. K tomu dopomáhá vedle kyseliny hyaluronové i růžový hydrosol, který má stejné vlastnosti, jako esenciální oleje. 

Hyaluronové sérum Renovality je vhodné pro všechny typy pleti. Hydratuje a vyplňuje vrásky. Díky tomu je skvělé jako podklad pod různé oleje a krémy, stejně tak jako pod makeup. 


Už jsem vyzkoušela i Hyaluronic Aloe Jelly - Garnier. Recenzi na něj si můžete přečíst ZDE.




Moje zkušenost

Vyzkoušela jsem už různá hyaluronová séra a tentokrát jsem vsadila na značku, kterou už mám maličko vyzkoušenou z jejich olejů. Renovality je pro mě zárukou kvality a tak jsem se dlouho nerozhodovala. Navíc když porovnáme ceny různých sér, toto patřilo mezi ty cenově přijatelnější. Stoji kolem 350 - 400 Kč. 

Má šikovný dávkovač, který stačí stlačit. Čirá tekutina gelového charakteru je mírně klouzavá. Na pleť se nanáší snadno a skvěle se roztírá. Vsakuje se rychle a tak je důležité, pokud chcete nanést pleťový olej či krém, udělat to rychle za sebou. Sérum pleť zvlhčí a krém se pak lépe vstřebává. 

Mě vystačí dávka ze dvou stlačení dávkovače na obličej a krk s dekoltem.

Překvapilo mě, že pleť je po uschnutí séra napjatá. To se mi zatím takto intenzivně u podobných výrobků nikdy nestalo. V první chvíli mi to není moc příjemné, ale je to jen chviličku. Pak nepříjemný pocit zmizí. 

Pleť mám po tomto séru krásně hydratovanou, oživenou a vypadá zdravě. Redukce vrásek je dobře vyditelná, hlavně kolem očí. S mou hlubokou vráskou mezi obočím si toto hyaluronové sérum příliš neporadilo, ale troufnu si napsat, že je malinko menší. Pokud ale nanesu sérum a poté makeup, tak se i tato hluboká vráska výrazně ztratí. 




S hyaluronovým sérem Renovality jsem spokojená a určitě ho mohu doporučit i vám. Celkově mám kosmetiku této značky ráda. Hlavně již zmíněné oleje Renovality


Hyaluronové sérum Renovality můžete koupit ZDE.



Komentáře

  1. Na produkty Renovality jse četla už pár dobrých recenzí. Ale sama je vyzkoušené nemám

    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus i ty jejich oleje. Zase si nějaké objednám. Jsou lepší než tělová mléka. Ani nevím, proč je nekupuji častěji.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabčo, pleť pnout může pokud jsi pleť neměla dostatečně navlhčenou. Kyselina hyaluronová na sebe váže molekuly vody, takže pokud pleť navlhčenou nemáš může tě dokonce vysušovat. Na vrásky bych sázela na něco účinnějšího. Přeci jen kyselina hyaluronová se dnes dává do všeho a to pro využití v našem podnebí nejen, že není tak vhodná, ale právě ani tak účinná. Doporučuji sáhnout po retinolech, ale pak je třeba i SPF na obličej.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)