Co jsem ochutnala v posledních měsících

 


Dlouho jsem tu neměla článek o tom, co jsem ochutnala, vařila atd. Jelikož jsem na focení jídla hrozný flákač, není těch fotek ani za několik měsíců zpětně mnoho. Přesto vám nějaké zajímavosti a lahůdky ukážu. :)

Hned na úvodní fotce můžete vidět mou úchylku posledních týdnů. Naučila jsem se pít hroznou prasárnu. :D Presso s kolou, ledem a citronem. V horkých letních dnech mi to chutná víc, než horké kafe, které jsem jinak cucala celý den a už mi ani nechutnalo. 


V Penny jsem objevila nové nanuky od značky Rios. Dětem jsem koupila ovocné, pro sebe karamelové. Zmrzlina má jemnou chuť karamelu a uvnitř je trochu tekutého a velmi dobrého karamelu. Jen ke kornoutku mám výhradu - je hrozně měkký, nekřupe a spíš se rozmotává. 
Kupuji za cenu v akci kolem 14,90.- což je podle mě super. 



Jelikož má přítel rád sladkou tečku po večeři a mně se nechce vždycky péct, udělala jsem nepečené dezerty do skleničky. Na dno piškoty zakápnuté šťávou, pak banány, jahody prokládané šlehaný tvarohem a smetanou. 



Na cestu do Slovinska jsem koupila několik proteinových tyčinek v Penny. Byly v akci, jedna za 19,90.- jinak jsou dražší. 
Většinou mi tyhle tyčinky moc nechutnají, ale chtěla jsem něco, co zasytí. Kupodivu byly moc dobré. Na fotce je karamelový v čokoládě a měla jsem ještě višňovou v hořké čokoládě a ta byla o chlup lepší. 


A opět jedno Smoothiečko. Od značky Boni - jablko, hruška, banán a špenát. Zajímavá a moc dobrá kombinace. 
Cena tuším 19,90.- ale nevím, zda to bylo v akci či nikoliv. 





Ve Slovinsku jsem si pochutnávala na mnoha dobrotách. Ochutnala jsem i různá piva. Toto na fotce bylo vyloženě nechutné. :D Pokud tam pojedete, dejte si raději Laško. 


Při návštěvě krumlovských slavností jsme neodolali a dali si mou oblíbenou česneku v chlebu. Mám dojem, že tohle jídlo nikdy neomrzí. Vynikající záležitost. 



V rámci testování různých produktů jsem ochutnala puding Cacao Chia od značky Blendea. Nebylo to špatné, ale rozhodně to nebudu vyhledávat. Chuť nebyla moc výrazná a na nabobtnanou chiu si musí člověk podle mě zvyknout. 



V Penny si kupuji mé oblíbené celozrnné müsli se třemi druhy čokolády a chia. Sice je to opět chia, ale tady ji skoro nenajdete. Müsli má výbornou čokoládovou chuť, kousky bílé a tmavé čokolády, ale není příliš sladké. 
Cenu si teď nevybavím, ale tuším kolem 49.90.- 

Slibuji, že se budu snažit experimentovat s jídlem častěji a budu ho také více fotit. Abych vám toho mohla ukázat každý měsíc trochu víc. :)

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Koukám, že nejvíc nakupuješ v Penny (kam já naopak chodím hrozně málo). Měla jsem už před časem tyčinky Crip Crop - višňovou proteinovku a pak ještě nějakou ořechovou. Nebyly špatné, pokud si dobře vzpomínám.
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já mám totiž Penny hned naproti baráku, kde bydlím. 😁 Ale už mi tu konečně začínají stavet i Lidl. Juchu.

      Vymazat
  2. A presso s tonicem, ledem a limetkou už jste ochutnala? To je teprv dobrota!!! :-)
    Slintám u polévky v chlebu... jak já jí dlouho neměla.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tak ty sladkosti jsou super, kromě tedy bánanových kombinací, to bych obměnila. Vidíš, mě v chlebu spíš přijde taková "přihodnější" gulášovka, nebo bramboračka....☺. A co za sebe mohu doporučit je cold brew, mě to oslovilo. Krásný večer. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)