Spotřebováno v červnu 2022

 

Dnes jsem si pro vás nachystala článek o spotřebované kosmetice za měsíc červen. Myslela jsem, že toho budu mít mnohem více, protože jsem zkoušela nové věci a říkala si, že toho hrozně moc došlo. Ale když jsem pytlík vysypala, zase tolik toho nebylo. Ale tak aspoň budete mít článek rychle přečtený. :)


Balzám na vlasy Balea je první ze tří, které jsem objednávala. Tento má kokosovou vůní, kterou já v kosmetice moc nemusím, i když jako jídlo kokos miluji. Tady mi naštěstí nevadil. Při mytí vlasů byl příjemný a pak jsem vůní nijak nevnímala. Vlasy celkem zjemnil a dodal jim lesk. Pročesávání bylo středně dobré. 

Cena v DM 39,90

Sprchový gel od Dove s vůní brusinek jsem dostala jako dárek. Voněl moc krásné a konzistenci měl spíše jako tekuté mýdlo než gel. Myl dobře, ale na to, že to je Dove, mě docela vysoušel kůži. Opět jsem si potvrdila, že produkty této značky pro mě moc nejsou. 


Balea parfémované tělové mléko Pink Blossom krásně jemně vonělo, ale hydratovat mojí extrémně suchou kůži moc nezvládlo. Používala jsem ho spíše na to provonění kůže, než na hydrataci. Nohy jsem po něm měla suché a dělaly se mi na nich šupinky. Cenu už si nevybavím. 

Hyaluronic Aloe Jelly je už taková moje oblíbená klasika (recenze zde). Hyaluronové sérum s aloe mé pleti prostě dělá moc dobře a mám ho ráda. Cena v akci je 99.- takže to je bomba. Efekt vypnutí pleti sice není tak vysoký, jako např. u Hyaluronového séra od Renovality (recenze zde), ale zase se mi po něm nemastí pleť. Když zrovna jiné sérum nemám, tohle je pro mě ideální volba. 

Cena 99.- v akci. 

Dětská zubní pasta Urtekram je první z námi testovaných. Má jemně pískovou konzistenci, tvoří ji jemná mořská křída a další přírodní prvky, je bez tensidů a dětem příchuť Tutti frutti vyhovovala. 

Cena 99.- 

Recenzi najdete zde

Bělící zubní pastu MediBlanc jsem dostala jako dárek na vyzkoušení, ale žádný velký efekt jsem neviděla. Bělejší chrup jsem nezaznamenala, málo pěnila a chuť nebyla moc dobrá. Kupovat velké balení si určitě nebudu. 



Jako poslední tu mám dvě pleťové masky, plátýnkové. Objednávala jsem na Notino.cz poprvé a zkoušela co mě zaujalo nebo co bylo v akci. 

Každá maska stála kolem 39.90.- byla výborně napuštěná, na můj vkus až moc. Občas mi to ztékalo po bradě dolů, ale efekt byl výborný. Pleť jemná, hydratovaná a vypnutá. Ani po jedné z nich jsem nemusela použít pleťový krém, což je u mě vítězství. :)

Vůně byly u obou docela intenzivní, ale velmi příjemné, takže mi nijak nevadily. Spíše naopak jsem si své maskovací chvilky užívala. :)

A to je za červen vše. Vím, že toho není moc, ale nic z použitého není propadák, vše bylo příjemné a hýčkání jsem si užívala.  

Znáte některý z produktů? Vyzkoušeli jste? :)

Vaše Sabča 

Komentáře

  1. Sabi, neznám nic. A podobný počet produktů je u mne taková běžná spotřeba, o moc víc toho nemívám.
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když právě vidím, co toho mají ostatní blogerky, taksi říkám, že se snad ve vsem musí doslova koupat. :D

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)