Recenze: Pleťová voda citron-grep Nobilis Tilia

 

Pleťovou vodu používám denně a to ráno i večer. Mám ráda, když pleť dočistí po odličování makeupu (večer) a ráno ji probudí k životu. Pleťová voda Nobilis Tilia citron-grep je úžasná nejen pro svou osvěžující vůní, ale i pro své účinky a multifunkčnost. Své zkušenosti jsem shrnula v recenzi. 

Pleťová voda Nobilis Tilia citron-grep 

Nobilis Tilia je značka přírodní kosmetiky s certifikátem CPK (certifikovaná přírodní kosmetika). Já jsem si od nich vybrala pleťovou vodu citron-grep, která má vícero využití. 

Vhodná je pro čištění a omývání normální až mastné pleti a díky složení z citrusů má mírně bělící účinky. Pro toho, kdo má problémy s pigmentací pleti je proto ideální. Pomáhá barvu sjednotit. 

Vedle toho se dá používat na osvěžení - stačí se poťupkat namočeným tamponem, nebo si udělat obklad na spánky nebo týl. Takto pomáhá i po zvýšené námaze a při bolesti hlavy. 

Citrusové éterické oleje použité pro její výrobu krásně voní, osvěží, pozvednou náladu a zahání melancholii. Zkrátka tato voda je všestranná. 


Moje zkušenosti

Jak už jsem napsala v úvodu, pleťovou vodu citron-grep Nobilis Tilia používám ráno i večer. Ráno mě vůně probudí a osvěží krásně i pleť po noci, jakkoli je náročná. :) 

Večer ji používám buď k čištění samostatně - když se ten den nelíčím, nebo k dočištění po odličování makeupu. Nemám ráda takový ten mastný pocit po odličovacím mléku, i když se pak ještě samozřejmě myji a používám někdy peeling na pleť

Vyhovuje mi její krásná binkovo-citrusová vůně. Pochvaluji si, že mi pleť nevysuší a zároveň se mi pak tolik nemastí. Zkrátka tohle byla trefa do černého. :)


Pleťovou vodu citron-grep Nobilis Tilia jsem koupila na Econea za 149.- a super je, že už je zase na skladě, tak můžete objednávat i vy. Tak určitě neváhejte, protože na léto je to báječné osvěžení a zároveň přírodní pomocník na problémy s pletí. Mně se např. zlepšila i pleť ohledně akné, na které jsem dost trpěla. a teď mám klid. 

Koupit se dá ZDE




Komentáře

  1. Tak tahle pleťová voda mne zaujala (hlavně vůní - mám takové ty citrusové ráda)
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)