Mega balík z Prescogroup - Nelčina aktovka pro prvňáčky a dvě krásné knížky

 

S Prescogroup a jejich nakladatelstvím Ella&Max jsem spolupracovala řadu let. Za tu dobu jsem u nich objevila spoustu nádherných knížek i her. Nyní jsme spolupráci obnovili a hned ve velkém stylu. Nela potřebuje aktovku do první třídy. Prošla jsem celou řadu tašek pro prvňáčky, ale ty nej byly v Baagl.cz. A protože je tato značka náhodou také pod Prescogroup, nebylo už proč váhat. V mega balíku přišlo vše, co jsem si přála a ještě krásné překvapení navíc. 


Aktovka pro prvnáčky

Aktovku jsem vybírala tak, aby byla pokud možno lehká, pevná a měla ergonomicky řešená záda, která se dají nastavit podle postavy dítěte. Nela sice není vyloženě drobeček a do školy to bude mít kousek, ale když si představím, co všechno musí děti v aktovce nosit, tak je lepší volit opravdu lehkou tašku. 
Nejlepší aktovky pro prvňáčky mají podle mě jednoznačně u značky Baagl. Prošla jsem jich celou řadu, ale tady bych si vybrala hned z několika modelů. Nakonec jsem zvolila takový, aby měl chytře řešenou hlavní komoru, dalo se v ní dobře uspořádat učení a k tomu aby měl další kapsy na svačinu, na pití atd. 
Design jsem vybírala tak, aby byl dokoupitelný ve stejném motivu i penál. Ten jsem chtěla hlavně přehledný, s dostatkem prostoru na psací pomůcky. Na druhou stranu jsem nechtěla žádný třípatrák, aby Nela penál otevřela a hned viděla, co kde má. I to se mi splnilo. 

Z Prescogroup mi nakonec dorazilo překvapení - poslali mi rovnou celou sadu, kde je aktovka pro prvňáčky, penál vhodný do první třídy a ve stejném designu i velký pytel na přezůvky, nebo na tělocvik. Prostě nádherná sada, která je v e-shopu navíc za výhodnou cenu. 

Aktovku pro prvňáčky Forest Friends můžete koupit ZDE










Na aktovku i penál budu dělat ještě samostatné podrobné recenze, které zveřejním na svém webu eMateřství. Sem pak přidám odkaz, abyste to nemuseli v případě potřeby dohledávat. :)


Dvě knižní novinky z nakladatelství Ella a Max



Dále mi přišly dvě krásné knížky pro děti, které jistě ocení jak Nela, tak Jiřík. Pro Nelu bude vhodnější ta první, ale věřím, že tím, jak zajímavě je řešená, zaujme i Jiříka.
Knížka Zase budeme spolu ukrývá dva příběhy, které jsou sice samostatné, ale ve finále se propojí. Knížka je rozdělena svisle na dvě poloviny a každá nám představuje jeden příběh. Jeden o holčičce, druhý o dědečkovi. A dohromady je o dvou dobrých duších, které se musí rozdělit, ale spojuje je naděje, že zase budou spolu. 
I na knížku Zase budeme spolu brzy zveřejním recenzi - opět na webu eMateřství, sem ale dám zase odkaz. :)

Knížku můžete koupit ZDE







Velký obrazový průvodce dinosaurů je jednoznačně knížka pro Jiříka. Miluje tyto prehistorické tvory a máme je samozřejmě všude. O dinosaurech máme knížky a také omalovánky. Potkávám jejich postavičky v různých velikostech po celém bytě, takže věřím, že i tuto knihu ocení. Ze začátku mu budu číst já, on bude hlavně prohlížet a možná si podle knihy nějaké dinosaury namaluje. Už teď se na ty obrázky těším, protože žasnu, jak dokáže podle knih věrně kreslit. 
Až bude větší a bude číst sám, věřím, že v ní bude ležet každý den. 
Je nádherně ilustrovaná, texty o dinosaurech - jednotlivých tvorech - nejsou dlouhé, ale přesto mi přijdou dostatečně obsáhlé. 
Také na knihu Velký obrazový průvodce světem dinosaurů budu dělat recenzi - a to opět na eMateřství. Také mě napadá, že bych mohla udělat přehled knížek, které o dinosaurech máme, pokud tu mám nějaké další milovníky dinosaurů, abyste měli z čeho vybírat případné dárečky. :)

Knihu můžete koupit ZDE







Tak co říkáte na tuto zásilku? :) Já myslím, že byla více než velkorysá. Moc děkuji Prescogroup, Baagl.cz a Ella a Max za všechny nádherné kousky. Tohle bude opravdu radost číst, testovat a recenzovat. 

A pokud hledáte knížky pro děti nebo aktovku pro prvňáčka, věřím, že vám článek dal opravdu kvalitní tipy. :)

Mějte krásné dny a prázdniny!

Sabča 

Komentáře

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)