Haul: Další kouzelný balíček z Econea.cz

 

Přírodní a bio produkty z Econea mi doslova učarovaly, což už jste si nejspíš všimli. :) Výsledkem je další voňavý balíček plný nádherných a zdravých, ekologických věcí. Pojďme se mrknout, co jsem objednala tentokrát. :)

Přírodní deodoranty


Už posledně jsem chtěla vyzkoušet přírodní deodoranty v tuhé verzi, jenže se mi jaksi vypařily z košíku, když jsem dělala čistku, co si o jednám hned a co později. Došla na ně řada tentokrát. Zvolila jsem dvě značky, a to Kvitok a Ben a Anna
Od Kvitoku jsem sáhla po jemné bylinkové vůní Ranní rosa. U Ben a Anna jsem vsadila na grep. Mám ho ráda jako ovoce i v nápojích, proč tedy nezkusit deodorant. 
Na oba deodoranty vám udělám podrobnou recenzi a poté vám udělám i srovnávací článek, abyste věděli, který je skutečně nejlepší. :)

Přírodní deodorant Kvitok jsem koupila zde
Přírodní deodorant Ben a Anna jsem koupila zde

Připomínám, že už jsem vyzkoušela i přírodní deodorant ve spreji Purity Vision, na který už si recenzi můžete přečíst zde. :)





Přírodní dětské zubní pasty


V minulé objednávce jsem dětem koupila přírodní zubní pastu od značky Urtekram (recenze zde). Jelikož se skvěle osvědčila a já měla zálusk vyzkoušet další pasty pro děti, vsadila jsem tentokrát na dětskou zubní pastu Lavera a LaSaponaria.
Na dětské zubní pasty jsem už srovnání dělala na webu eMateřství

Zubní pastu Lavera jsem koupila zde
Zubní pastu LaSaponaria sem koupila zde






Tělové krémy a másla

Tělová mléka, másla, krémy a oleje jsou moji vášní i nutností. Mám suchou pokožku a mažu se každý den. Proto jsem i zde sáhla po přírodní péči. Budu testovat šlehaný tělový krém od značky Kvitok. Voní nádherně a už jsem jej zkusila rozetřít na rukách. Na kůži se promění v jemný pečující olej, ale nezanechá mastný pocit. Já bych tedy potřebovala alespoň čtyřnásobně balení, ale třeba vydrží dlouho. Uvidíme. :)

Šlehaný krém Kvitok koupíte zde




Posledním objednaným kouskem je Dětské tělové máslo od Purity Vision. Toto máslo je vhodné pro děti i dospělé, nemá žádné aroma a má hodně dobře hydratovat, takže ho hodlám použít pro sebe i pro děti. 

Dětské tělové bio máslo jsem koupila zde

Doufám, že jsem vám zase trochu rozšířila obzory, co se týká přírodních a bio produktů. :) Já z nich mám velikou radost a věřím, že budou dobře sloužit. Ostatně o všechny své dojmy se s vámi podělím. 

Vaše Sabča 





Komentáře

  1. Dětské tělové máslo od Purity Vision mám také doma pro malého :). Jé a dětské zubní pasty, to mě taky čeká za chvíli :D

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi přírodní deodoranty, nemám ráda chemii co citlivých míst pod paži.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné produkty....znám jen Laveru a mám tuhle značku ráda.

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé produkty. Já jsem měla od značky Kvito sprchový krém a úplně mne nenadchl - hlavně parfemací. Bude v nejbližším článku Z kosmetické poličky...
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi, teda ten tělový krém je až vtipně malý to bych měla tak na dvakrát maximálně na třikrát. Musím, ale uznat, že Kvitok se mi líbí fylozofií i obaly, takže mám v plánu je do budoucna otestovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sabi,
    jsem zvědavá na recenze na ta tělová mazadla, ráda bych zkusila něco nového.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)