Co jsem ochutnala v květnu

Dnes jsem si pro vás po delší době nachystala článek o tom, co jsem ochutnala, tentokrát v měsíci květnu. Není toho moc, protože chodím pořád do stejných obchodů a moc novinek se mi do ruky nedostane, navíc mám své oblíbence, které jím stále dokola. Ae něco by se našlo, i když to možná nejsou novinky. Za ochutnání však stojí. 

Ovesné a jiné kaše kupuji v Penny často a mám je ráda, jen jsem je nikdy nevyfotila. Tak teď jsem si vzpomněla a mám je pěkně pohromadě. Z těchto tří mám nejraději rýžovou kaši s pistáciemi. Na druhém místě je pak pohanková s pekany a na třetím jáhlová s kokosem, ta je taková nejméně zajímavá. Skvělé na těchto kaších je, že nejsou přeslazené a dobře zasytí. A občas si je dají i děti. 


Tyto jogurtové Bifi Drinki BIO mám moc ráda, jen mi na nich vadí cena. u nás stojí i kolem 27 Kč. Kupuji je většinou v akci, kdy jsou kolem dvacky. Měla jsem jich víc, ale stihla jsem vyfotit jen tento, s jahodou a mátou. Kupuji ještě s chia semínky. Děti však byly rychlejší a zabavily mi ho. :)


Birely a ovocná piva celkově mám přes léto moc ráda. Kupuji však hlavně nealko, protože mi je upíjejí děti. Tentokrát jsem vyzkoušela limitovanou edici - novinky Citrón máta, ten byl nejméně zajímavý. Úžasnou chuť měla višeň-ostružina, ale je dost sladký. Mým favoritem je jednoznačně malina, kterou si teď kupuji častěji, když na ni narazím. A občas to prokládám višní s ostružinou. 


No a naprostým vrcholem května byla tahle zmrzlina - nanukový dort z Penny. Stála kolem 40 Kč, takže cena spíše nižší, ale ta chuť! Opravdu jsem měla pocit, že jím tiramisu. Nadýchaná, nezmrzla úplně, takže byla spíš jako hodně vychlazená našlehaná pěna, uvnitř byly takové ty marcipánové malinké piškotky. Prostě luxusní. Byla tedy hodně sladká, já bych byla radši, kdyby byla o něco méně, ale stejně jsem ji slupla během týdne, kdy byly děti s tátou v Egyptě. 

Znáte některé mňamky, o kterých píšu? 
Na čem ujíždíte vy? :)

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Sabi, znám bifi drink a mám ho ráda (nejraději ten s mangem) , ale taky mne na něm štve cena. Občas mívají bifi drinky pod svým brandem i v Bille a ty jsou o něco levnější...

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že to ze mne udělalo anonyma. Nějak v poslední době komentáře zlobí
    Stáňa (https://veverkoviny.blogspot.com/)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, také mi teď blbnou komentáře a jsem anonym i na vlastním webu. Do Billy nechodím vůbec. Nemáme ji tady. Ale doufám, že tu brzy postaví Lidl.
      Sabca

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)