Recenze: Loap Jade - Dámské letní sandály

 

Dámské letní sandály Loap Jade mě uchvátily na první pohled. Sice už jsem měla v krabici v ruce jiné od této značky, ale neodolala jsem a pořídila si i tyto. Samozřejmě jsem je musela hned vyzkoušet. V recenzi se dozvíte, jaké jsou jejich přednosti, zda mají nějaké nevýhody a jak jsem s nimi spokojená.

 

Dámské letní sandály Loap Jade

Nikdy jsem nebyla tip, který by si přizoval sportovní sandály. Měla jsem jedny a skoro jsem je nenosila. Faktem však je, že se mi v nich chodilo docela špatně. Tyto jsou ale úplně jiné a není to jen tou božskou růžovou barvičkou. 

Sandály Loap Jade mají tři pásky na suchý zip, kterým se dají perfektně upevnit na nohu, takže v nich nelítá, nekloužou a snadno se v nich chodí. Už jsem je vyzkoušela i v horších terénu v přírodě a super. Podrážku mají z TRP, což je materiál, který se snadno přizpůsobí terénu a tlumí nárazy. Chodí se v nich proto velmi dobře i po kamenech. 

Oficiálně jsou určeny na nenáročný výlet, což je celkem sporné označení. Co si pod tím představit? Pro mě je nutné, aby se mi v nich chodilo dobře i při výšlapech na hrady a rozhledny, v čemž se zatím osvědčily. 

Pohodlná je i podšívka, i když našlápnutí je trochu tvrdší, než u druhých sandálů, které jsem si od této značky pořídila - Loap KOA (recenzi najdete ZDE). V těch se chodí jako v bačkůrkách. Přesto jsem s se sandály Loap Jade velice spokojená a skoro je nesundám z nohy. 

Pořídila jsem si je hlavně ke sportovním legínám - viz. článek o legínách Pikaluna, ale už jsem je měla i k sukni a vypadají skvěle. Mírnou nevýhodou je jejich barva, i když právě ta mě okouzlila. Nehodí se totiž ke každému oblečení, takže je potřeba trochu popřemýšlet nad sladěním outfitu. Přesto jsou moje TOPka v letní obuvi pro tento rok. 

Klady a zápory dámských sandálů Loap Jade

+ Dokonale drží na noze - tři pásky na suchý zip

+ Pohodlná chůze i v horším terénu - díky podrážce z TRP

+ Krásná barvička 

+ Vymazlený vzhled - kytičky na stélce sice nejsou při chůzi vidět, ale i tak... :)

+ Skvělé ke sportovnímu outfitu i k sukni

+ Dokonale v nich větrá noha - do velkých vedech výborná volba


- Barva je hodně výrazná, takže se musí přemýšlet, co si k nim obleču

Sandály Loap Jade stojí kolem 600 Kč. Na cenu a obchody, kde je koupíte nejlevněji, se můžžete podívat ZDE

Podívejte se i na mou recenzi na druhé dámské sandály - Loap KOA.



Komentáře