Haul: 4 tipy na pohodlné sportovní dámské a dětské sandály

 

Kalendář sice ještě ukazuje jaro, teploty už však dosahují těch letních. Zjistila jsem, že mi z loňska zbyly jedny sandály na takové to běžné chození (sandály na platformě nepočítám), a to ještě v dost žalostném stavu, a děti sice nějaké mají, ale jsou jim malé. Při cestě k babičkám jsme se tedy zastavili v Globusu a obešli obchody. Sice jsem nepočítala s tím, že bych si kupovala sportovní sandály, ale při vybírání těch dětských mě naprosto okouzlily dvoje dámské sandály Loap. A tak jsem si udělala radost. Dětem jsem pořídila sandály od značky Alpine. Pojďme se na ně mrknout blíž. 

2 x dámské sandály Loap



Jako první mi padly do oka dámské sandály Loap KOA, které jsou napůl sportovní, ale díky jemnému elegantnímu designu si je můžu klidně vzít i k šatům. Zapínání mají na suchý zip a přední část je na gumičky, které vypadají v podstatě jako ozdoba. Mají odolnou podešev a měkké tlumení Phylon, takže se v nich chodí jako v bavlnce. V těchto sandálech se nemusím bát vyrazit ani na náročnější výlet. Ještě mám totiž v paměti, jak jsem si vloni vyšlápla na Karlův hrádek v obyčejných sandálkách do města a pak jsem se modlila, abych zpátky nemusela jít bosa, protože se začaly rozpadat. :D

Více o těchto dámskách sandálech zjistíte ZDE


Když už jsem byla na odchodu, zasvítila na mě tmavě růžová barva - letní dámské sandály Loap Jade. A byla jsem v koncích. Které si tedy vzít? Ty černé jsou praktičtější, ale ty růžové jsou... božské. A tak jsem odešla s oběma. Tyto sandály mají speciální TRP podrážku, která tlumí nárazy, zapínají se na suchý zip, podešev je z gumy a vršek z textilu. A jsou jednoduše - krásné. :)

Více o těchto sandálích ZDE

2x dětské sandály Apline Pro

U dětí jsem hodně přemýšlela, zda zvolit sandály s plnou špičkou, nebo raději s volnou. Plná špička je fajn, protože jim z nich nevyjíždí prsty, neukopnou si je, ani neodřou, když brzdí špičkama na kole. Jenže zase sandály bez špičky lépe větrají. Nakonec jsem zvolila bez špičky, ale dost přemýšlím, že jim ještě pořídím jedny, s plnou špičkou, kdybychom šli na nějaký náročnější výšlap. 

Oboje sandály mají podrážku pevnou, ale dostatečně pružnou a měkkou, která tlumí nárazy. Zapínání je na suchý zip, a to jak přes nárt, tak na patě a přes špičku. Snadno si tak nastaví látkové pásky podle vlastní velikosti. Děti si sandálky nemohou vynachválit, takže jsem nadšená i já. Jen musím hlídat, aby si je správně zapnuly a nechodily prsty u nohou po chodníku. Strkají totiž nožičku moc dopředu a pak si moc utáhnou patu a málo špičku a nožička jim vyjíždí. Pokud si to však kontroluji, je všechno v pořádku. 

Dětské sandály Alpine Pro najdete TADY





Jak se vám naše nová obuv líbí? :) Máte vyzkoušené tyto značky, nebo dáváte přednost jiným? 

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Od Loapu jsem ještě žádné boty neměla a od Alpine taky tuším ne. Já kupuju hodně boty Rieker, které mi dobře sedí - i dvoje letní sandály mám od nich (jedny sportovní a jedny víc zdobené). Ty jsi myslím nakoupila dobře - líbí se mi oboje.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)