Chlupatá těhulka aneb Morče s překvapením

 

Tak tohle rozhodně nebylo plánované! Když jsem pořizovala dětem (po pravdě, spíše pro mě) nové domácí mazlíčky, dvě morčátka, nenapadlo mě, že by jich mohlo být časem víc. Obojí byly holčičky a podle slečen ve zverimexu byly pohromadě jen samé holky. A přesto se mi zdálo, že Šmudlinka nám tloustne nějak víc, než Bublinka, přestože u mísy sedí hlavně ta druhá. Také podle toho dostala své jméno - nenažraná Bublina. 

Časem se ukázalo, že její divná neforemná tloušťka se začíná dokonce hýbat. Ano, Šmudlinka byla sprostě zneužita. :D Neveřím, že to bylo dobrovolné. Určitě chuděrka ani netušila, co to s ní ten nezdvořák provádí. :D

Nyní už je porod na spadnutí. Šmudlinka chudák sedí s nohama široce od sebe, protože k sobě je prostě nedá. Odhaduji to na dvě, možná i tři miminka. Co s nimi budeme dělat, zatím nevím. Já si je nechávat rozhodně nechci, ovšem Nelinka má jiný názor. Když se narodí Šmudlince, tak jsou přece naše, komu bychom je asi tak dávali? :)

Nechám se tedy překvapit, jako to všechno dopadne. Každopádně se můžete těšit na fotky miminek. My už se na ně moc těšíme. Já ji neustále kontroluji a jsem nervózní stejně, jako kdybych měla rodit sama. Přijde mi, že budou hrozně veliká. Úplně mě to bolí za ni. :)




A ještě si sem odložím fotečky "našeho" Františka, Agamy pískové. Toho si pořídil exmanžel, když tohohle podivného tvora poznal na dovolené v Mexiku. Tam prý se běžně prochází po chodníku nebo po pláži. I když už ho má ai pět měsíců, já si ho párkrát pohladila a teprve v neděli jsem si troufla ho pochovat. Měla jsem obavy, aby mi neutekl, nespadl a tak. Ale je to milouš. Rád se mazlí a když jsem na něj mluvila, točil legračně hlavičkou, jako by mi opravdu naslouchal. Tak tady toho krasavce máte... :)





Máte také doma nějaké takové miláčky? Mně sice Rikoušek strašně chybí, ale zjišťuju, že mazlit se dá i s jinými zvířátky, než jsou psi a kočky. :)

Vaše Sabča

Komentáře

  1. Sabi, tak to fakt je překvápko :). Budete mít morčecí farmu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, já chci Agamu! Je rozkošná. Ale taktéž budoucí maminka, morčátka můžeš dát do nějaké dobrého zverimexu. Měj pohodové dny a ať dobře a rychle porodíte.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)