HAUL: Objednávka na e-shopu DM

Kosmetiky a drogerie jsem měla doma poměrně zásobičku, i díky vánočním dárkům. Začaly však docházet krémy na obličej, tělová mléka a hlavně - kondicionér, který používám jak já, tak Nelča. Obzvlášť s jejími vlasy na zadek se bez něj neobejdeme. Je pak utrpení tu její koudel na hlavě česat. A tak jsem po delší době zavítala do e-shopu DM a udělala větší objednávku. Co jsem dokoupila a čím jsem si udělala radost? 


Jelikož miluji značku přímo od drogerie DM, vybírala jsem převážně produkty Balea. Ostatně proto jsem také objednávala právě zde. Jejich produkty jsou kvalitní, vyhovují mi, krásně provoní tělo i vlasy a ještě jsou skoro za hubičku. 

Tělová mléka a emulze jsem vybírala hlavně podle vůně. Fialový už jsem vyzkoušela a voní krásně, nepřijde mi tedy, že moc orientálně, ale spíše po fialkách a hortenziích. Něco mezi tím. Růžový je kombinace třešňových květů a vanilky, je trochu sladší, ale voní také příjemně. 

Natural Beauty, béžové balení, voní velmi jemně, jde spíše o hydrataci pokožky než o vůni. Zatím jsem jej nezkoušela, ale má ze všech tří nejhutnější konzistenci. Přesto je to pořád tělové mléko, které se bude určitě dobře roztírat, jak to mám ráda.

U kondicionerů jsem koukala hlavně na to, aby byly výživné pro vlasy, jinak mi to bylo celkem jedno. Kvůli Nelče jsem zvolila tyto tři - na suché vlasy, pak myslím na světlé vlasy a na barvené si nechám pro sebe. Nelince jsem vlaza ještě i sprej na vlasy na rozčesávání. Dříve jsme z DM měli sice fialový, ale nevadí. Tento také funguje dobře a je to takový náš ranní záchranář na česání vlasů. A noví sladce, prostě taková ta holčičí vůně. Přiznávám, že občas si ho tajně půjčím. :)

Pleťové krémy přímo značky Balea mám myslím úplně poprvé a příjemně mě překvapily. Musím přiznat, že jsem péči o pleť v poslední době hodně flákala a je to na ní znát. Proto jsem zvolila takové, aby hydratovali, oživily unavenou pleť a redukovaly vrásky. Zatím jsem s nimi spokojená, i když redukci vrásek zatím moc nevnímám. Jsou ale lehké, nezanáší póry a opravdu příjemně voní. 


Vůni do tohoto stříkadla jsem kupovala v DM poprvé. Nový stříkací strojek jsem pořídila o měsíc dříve, v nějaké akci tuším v Lidlu byl i s originál vůní asi za 120.- Nyní mají u nás v Penny original vůně za plnou cenu 179.- a tak jsem zkusila vybral nějaký z DM. Třešňový květ a vanilka jsou velmi jemná vůně, trochu nasládlá, ale nevadí mi. Já totiž vanilku moc nevyužívám, když je jí moc, nedělá mi dobře. Tohle je ale v pohodě. Nevoní ale tak intenzivně jako originály, takže nevím, zda tyto vonítka budu v DM kupovat pravidelně. Přece jen je příjemné, když přijdu domů a vůně mě přivítá už na chodbě. A s tímto - nic. 

Poslední kousky jsou taková směska. Svíčku Profissimo jsem vzala do balíčku kamarádce, která sice narozeniny už měla, ale já jí ještě nestihla dodělat hlavní dárek. Takže to prostě pošlu déle. Jsem ostuda. :)

Gel na holení mám z DM už po několikáté a věřím, že bude pořád stejně dobrý. Signal je taková klasika, kterou většinou kupuji pro sebe a kombinuji - střídám ji s kvalitnějšími bělícími pastami. A Donto-dent Junior jsem vzala poprvé. Bohužel u dětí se s nadšením pasta nesetkala, neboť je lehce mentolová a to oni neradi. :D

Tolik k mé objednávce. :) Předpokládám, že řadu těchto výrobků znáte. Pokud mi dáte tip na něco zajímavého z DM-ka, budu moc ráda. Vyzkoušít zase příště. 

Vaše Sabča :)

Komentáře

  1. Nejvíc mne z tvého nákupu zaujaly krémy, noční mi zrovna dochází, tak bych mohla sáhnout po Balee (taky jsem do ní jště žádný neměla). A kondicionér od Baley už jsem taky dlouho neměla. Já mám z DMka moc ráda jejich tekutá mýdla, ta už jinde skoro nekupuju - jsou fajn a skoro nejlevnější na trhu. A teď mám odličovač očí Balea a taky jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Panejo, to je objednávka. Já mám DMko ráda a Balea je skvělá značka :-) Taky tam budu muset zavítat a udělat větší nákup.

    OdpovědětVymazat
  3. Kondicionér a gel na holení jsou moje stálice. Mám ráda i jejich suchý šampon. No a jejich sprcháče jsou legendární - ty vůně......

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj , z tělových mazadel musíš příště zkusit sérum s kyselinou hyaluronovou v takové zelené lahvičce, stojí 55 Kč a budeš mít pokožku jako miminko. Já jsem slyšela chválu na Alverde řadu na pleť s růží, ale osobně vůbec nevím. Balea gely na holení samozřejmě znám a pravidelně kupuju, stejně tak jako tu pastu, tu zase kupuje často tchýně. Snad bude věci sedět :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    tak jsem se těšila n tvůj kosmetický článek, že jsem se k němu dostala až dneska. Jsem ostuda, já vím...U vás Balea fakt jede, ale ona má opravdu líbivé obaly, pěkné parfemace a samozřejmě příznivé ceny. Zaujaly mě ty krémy, nebude nějaká samostatná recenze? Tělová mléka vypadají taky dobře, ty nemám moc prozkoušená. Hodně mě zaujala ta svíčka, jsem zvědavá na tvé hodnocení.
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)