Jak správně kojit - podpora článku o správném kojení

Zdroj obrázku: www.pixabay.com

Nedávno mě jedna kolegyně požádala, zda bych nemohla sdílet odkaz na článek o kojení z jejich webu. Autorka je totiž zklamaná, že většina článků na internetu se sice tváří, že podporuje kojení, ale ve finále stejně maminky navádí k umělému mléku. Protože jsem sama matka dvou dětí, přičemž u dcery se mi kojit nedařilo a nakonec jsem to vzdala, zatímco u syna jsem kojila skoro tři roky, moc ráda jim pomůžu článek o správném kojení šířit. 

Jak správně kojit

Pokud tedy jste maminky, které kojí, chystají se kojit nebo s kojením bojují, určitě si zmíněný článek přečtěte. Mimochodem, se všemi tipy se ztotožňuji a většinu z nich jsem během těch tří let sama praktikovala. Proto nepovažuji za důležité sama psát podobné tipy a pak odkazovat na zmíněný článek. Autorka moc dobře ví, o čem píše a důvěryhodný a hodnotný zdroj moc ráda podpořím. 

Zmíněný článek o kojení najdete zde

A maminky, pokud třeba zrovna kojit začínáte, nebo s kojením bojujete, věřte, že si tak vytváříte s miminkem to nejkrásnější pouto. I když už mám synka skoro pětiletého, pořád na to ráda vzpomínám. Pocit, kdy vedle vás leží miminko a je s vámi takto "spoutané", je opravdu nádherný. 

Vaše Sabi 

Komentáře