Moje líčení s kosmetikou Avril

 

Kosmetiku Avril, kterou jsem objednala na e-shopu NuSpring už jsem vám tady ukazovala. Tehdy jen jako novinky, které mi dorazily. Nyní už mám většinu otestovanou a tak bych vám ráda napsala své zkušenosti. Jak se mi líčí s bronzerem, rozjasňovačem a jak zvládám dělat linky s tekutou tužkou na oči? A používám řasenku denně, nebo mi v něčem vadí? 

Bronzer Avril

Bronzer Avril používám často, téměř denně. Ne, že bych chtěla stále vypadat opálená. Používám jej totiž místo tvářenky. Nemám ráda takové ty růžové tvářičky, i když občas použiji i klasickou tvářenku. Bronzer ale vypadá více přirozeněji, tak ho mám raději. Občas jej využiju samozřejmě i tak, jak se používat má, ale ne moc často. 

Na tomto bronzeru mi vyhovuje, že nepráší, ale je příjemně krémový, dobře se roztírá a celkově se mi s ním dobře pracuje. Koupit jej můžete ZDE


Rozjasňovač Avril

S rozjasňovačem tolik zkušeností nemám a tak se s ním v podstatě stále učím, abych nevypadala moc blýskavě. Celkově mám raději matné líčení. Občas je ale fajn použít i rozjasňovač na ta správná místa. Můj problém je, že ještě pořádně nevím, jak by se měl používat. Budu si muset pustit nějaké chytré videjko o líčení. :)
Rozjasňovač Avril je hodně prašný, což mi trochu vadí. Po použití ho spoustu zůstane naprášeno v umyvadle. Na druhou stranu mám možná jen moc drsný, nevhodný štětec.
Rozjasňovač Avril můžete koupit ZDE




Tekuté oční linky Avril

Tužku na oči používám téměř denně. Tekutou tužku mám ale úplně poprvé, takže se s ní vlastně pořád učím. Tužka od Avrilu má naštěstí perfektně vymakaný štěteček, takže udělat s ním přesné a hezké linky je jednoduché. Problém však mám s tím, že chvíli trvá, než linka zaschne, takže se mi vždycky obtiskne na víčka. Musím to otírat, čímž si většinou rozmažu i ty linky. A tak musím začít na novo. Nemáte na to nějaký tip? 
Tekuté oční linky Avril používám moc ráda, i když si ji nechávám spíše na chvíle, kdy mám na líčení více času. Vykouzlí však nádherně kočičí oči, což mě baví. 
Koupíte ji ZDE.


Řasenka Organic BIO Avril

Na závěr jsem si nechala řasenku Avril. Řasenku používám denně a je fakt, že zpočátku jsem používala i tuto. Umí totiž vykouzlit krásně dlouhé, husté a natočené řasy. Po čase jsem však zjistila, že mi z ní strašně slzí oči a to čím dál víc. Trvalo mi chvilku, než mi došlo, že mi to způsobuje tato řasenka. Je to divné, protože kosmetika Avril je přírodní a nečekala bych dráždivou chemii. Přesto se stalo a tak ji nyní používám, jen když někam nejedu autem. Jednou mi totiž oči slzely v autě tak, že jsem musela zastavit, otírat slzy a počkat, až to přejde. 
Přesto řasenku Organic BIO Avril doporučím, protože její efekt je skvělý. Pokud ale máte citlivější oči, raději si koupi promyslete. Zakoupit ji můžete zde

A teď ještě pár fotek, kde jsem kosmetikou Avril nalíčená. Samozřejmě mám ještě navíc další oční stíny, tužku na obočí, protože tetování už mi bledne a občas rtěnku nebo lesk. 








Pokud vás kosmetika Avril zaujala, můžete ji koupit na e-shopu NuSpring

Stále ještě můžete využít slevu 5 % s kódem PROMOMAMA5. 

Slevový kód je prodloužený do 31.12.2021, tak neváhejte, dá se využít na všechno zboží a můžete ještě dokoupit i nějaké dárky pro stromeček. :)

Vaše Sabča


 

Komentáře

  1. Já z těch 4 produktů používám jen řasenku. A kosmetiku Avril vůbec neznám, takže jsem si aspoň rozšířila obzory.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo, tuhle značku vůbec neznám a popravdě mě vůbec nezaujala... Už moc neriskuju a kupuju si věci od ověřených značek, navíc ty obaly mi na pohled přijdou takový nudný až trochu laciný, hlavně ten platový vršek u toho bronzeru :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Kozmetiku som nemala, ale myslím, že som kedysi používala detský púder od tejto značky na syna :-)
    Ale pristane Ti to!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)