Spotřebováno a ochutnáno za říjen 2021


Myslela jsem, že toho za říjen moc nebude, ale překvapivě jsem toho nashromáždila docela dost. Je to ale i tím, že mi pomáhají děti. Jak zapomenu nějaký sprcháč nebo šampon na vaně, v nestřeženém okamžiku z toho udělají "lektvar". Občas ani nevím, čím se vlastně myju. 


Sprchový gel od Avonu voněl moc příjemné, ale moc jsem se s ním nemyla. Měla jsem ho na vaně a přidávala místo pěny sobě i dětem do vody při koupání. Pěnil skvěle a pěnu dokonale nahradil. Stačilo
jen pár kapek, takže vydržel opravdu dlouho. 
Od Dermacolu jsem tu měla tělový peeling s vůní melounu, na který jsem již dělala recenzi. Byl hodně drsný, ale také hodně účinný. 
Poslední sprcháč byl Jiříkův a už jsem ho ukazovala v jednom spotřebováno. 


Peeling na pleť a čistící gel v jednom byl od Ellie. Měl příjemnou vůni, byl docela jemný, ale účinný. Předchozí peeling od Baley ale nepřekonal. 
Ostatní jsou vzorečky z e-shopu NuSpring, o kterém jsem tu nedávno psala. První byl jakýsi gelík, spíše vodička na "šťastnou pleť" od Soaphoria a popravdě jsem nějak nepochopila, co měl dělat. Bylo to mokré a nic víc jsem nezaznamenala. :D
Dalši byl mycí gel a krém pro aknózní pleť. (Vyfocený mám jen jeden pytlíček, druhý jsem omylem vyhodila.) Produkty byly velmi příjemné na pleť, omyly ji a vyživily, ale více nejsem z toho malého množství schopna rozpoznat. 


Hyaluronové sérum s aloe Vera od Garnier jsem tady také recenzovala. Je to rozhodně oblíbenec. Pořídím si ho znovu. 


Make-upy od Dermacolu s pumpičkou jsem měla dlouho a byly skvělé. Používala jsem je dlouho a asi si pořídím další, protože nějak nemůžu sehnat podobný make-up, který by mi vyhovoval. Je také fajn, že se dá otevřít-odšroubovat a tou hadičkou opravdu vyprázdnit a využít do poslední kapky. Nevyhazuji zbytečně poloprázdnou lahvičku. 

Šampony Yves Rocher a Shauma (fotku jsem si omylem smazala) :D

Šampony na vlasy jsem dodělala dva, jedno byla už moje klasika, stříbrná Shauma pro stažení žlutých odstínů na vlasech. Používám ji teď na střídačku s jinými šampony. 
Šampon od Yves Rocher jsem měla poprvé a nic převratného na něm nevidím. Spíš průměr. Nakonec jsem s ním myla vlasy Nelče. Znovu ho určitě kupovat nebudu. 


Krém na ruce s levandulí INA Essential je opravdu skvělý produkt. Krásně hydratuje, příjemně voní, není mastný a já ho používala i pod bolavý odřený nos při rýmě, protože vše ostatní mě pálilo, jen tento krém ne. Je mi dost líto, že už došel a asi si dokoupím další. 



Rozhodla jsem se, že zařadím i produkty, které jsem ochutnala nebo snědla. Myslela jsem původně, že kosmetiky bude málo. :)
V poslední době ujiždím na těchto směsích oříšků a ovoce v čokoládě. Milánská směs má trochu hořčí čokoládu, ale chutná mi v tom to ovoce. Studentská směs má luxusní čokoládu. Mám Studentskou raději takto, než jako čokoládu - pečeť. 
Jeden pytlíček u nás v Jednotě stojí 26,90.-


Čaje od Bercoff jsem objevila už dřív, ale teď mi padly do oka dvě nové příchutě - Imunita, kde jsou šípky, echinacea a květy bezu, a pak Zázvor-Rakytník. 
Oba čaje jsou chuťově moc dobré, nejsou kyselé - kupodivu ani ten rakytník. Zázvor je příjemně štiplavý, mně chutná, ale Nelča tvrdí, že ji pálí. Když jo ale dochutím citronem a třtinovým cukrem, tak ho vypije. Já ale čaje piju jen tak. 


Také od Loydu na mě vykoukl čaj s rakytníkem, navíc malinový, ten má ráda Nela. Nemusím ho ani dochucovat a pijeme ho klidně teplý i studený celé odpoledne. 

Tolik tedy ke spotřebovaným a ochutnaným či snědeným produktům. Znáte je? Používáte/jíte či pijete je také? 

Vaše Sabča :)

Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    znám ten gel od Avonu a toto je moje oblíbená parfemace, měla jsem ho několikrát. Souhlasím se vším, co o něm píšeš:-) Já si teď gely moc nekupuji, protože mám doma veliké zásoby, ale třeba za půl roku se krabice trochu uprázdní...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabčo,
    tahle parfemace z Avonu zrovna patří mezi moje oblíbené. Na Dermacol peeling taky nedám dopustit a ráda se k němu budu vracet, nic jiného mě ani z půlky tak nenadchlo. Studentská je moje nostalgická srdcovka hlavně Milánská směs a pak bílá studentská ve formě čokolády. Ráda bych teď domů pořídila nějaký čaj na nachlazení, jak přítel dělá venku, tak je to každou chvíli. Loyda jsem si donesla nedávno z krámu švestka, skořice.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, Milánská směs je klasika, ale už jsem ji neměla roky... Studentskou směs jsem naopak ještě nezaznamenala. Šampony od YR používám a jsem s nimi celkem spokojená. Čaje od Klemberu jsou většinou dobré, ikdyž zrovna tyhle druhy jsem neochutnala. Loyd naopak nekupuju - nemá přebaly :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jediné co z tvého seznamu znám je Milánská a Studentská směs :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Sabi, Avon kupuju často, Dermacol s vůní melounu v jakékoliv podobě i sprcháč mám ráda. Občas kupuju i make up od Dermacol, ale teď zrovna používám také pumpičkový z Avonu a vyhovuje mi. Díky za kosmetické okénko. Měj pohodovou sobotu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)