Křest mé nové knihy Tajemství prachu a krve

 

24. listopadu 2021, jsme navzdory covidové situaci měli knižní akci - křest knih a autogramiádu. Kdo? Českobudějovický Pan Spisovatel Jaromír Jindra křtil čtvrtý díl svých Pamětí budějovického kata, který mě ke své akci přizval, abych mohla pokřtít svou novinku od stejného nakladatelství - Lirega - Tajemství prachu a krve. Jaromír celou akci vymyslel, domluvil a skvěle naplánoval. Jsem jeho velký dlužník a velice mu děkuji - už jsem to udělala osobně, ale ještě jednou takto. Opravdu si to zaslouží, bylo to báječné. :)

I když situace nebyla příliš optimistická, nakonec lidé přišli. Naše knihy pokřtil a plno spokojených čtenářů jim popřál 1. náměstek Hejtmana Jihočeského kraje František Talíř, což je mimochodem moc sympatický mladík a nadějný politik. Moc děkuji i paní vedoucí a ostatním z knihkupectví Kosmas Na Sadech v Českých Budějovicích, kde se křest uskutečnil. 

A teď se pojďme podívat na fotky. :)


Pan František Talíř spolu s paní vedoucí knihkupectví Kosmas křtí naše knihy. Pouze ústně, polévání knih pan Jindra nemá rád. :)


Takto nám paní vedoucí krásně nachystala koutek k posezení, povídání a podepisování. 


A tady už s Jaromírem představujeme své nové knihy. :)


S Jaromírem Jindrou jsme si udělali společnou fotografii na památku.


Pohled na naše knihy nachystané k prodeji...


A ještě celkový pohled na knihkupectví těsně před zahájením akce.


Po křtu jsem pana Jindru pozvala na punč, spolu s mojí babičkou. Jako pravý gentleman to však otočil a pozval on nás, a dokonce rovnou na večeři. Dali jsme si ji přímo v Besedě a byla vynikající. 

Znáte Jaromíra Jindru? Čtete jeho knihy? Pokud ne, doporučuji všechny, ale řada z Českých Budějovic - Paměti budějovického kata je moje TOP. :) Doporučuji začít prvním dílem - Případ šíleného tambora

A pokud byste měli zájem o mou knihu Tajemství prachu a krve, koupíte ji ve všech knihkupectvích a knižních e-shopech, ale můžete ji mít i ode mě, s věnováním a podpisem. :)

Stačí napsat na e-mail hentiette.anna@gmail.com :)

Vaše Sabi!

Komentáře

  1. Sabi, gratuluji k vydání knížky. Ať se dobře prodává a máš samé spokojené čtenáře.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluji. Ať se kniha dobře prodává a má spousty spokojených čtenářů.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi,
    veľká gratulácia a prajem Ti veľa, veľa čitateľov. Škoda, že nie som z ČB, hneď by som išla na autogramiádu... Verím, že si si krst užila.
    Krásny advent, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ráda bych Tě poznala osobně. :) Ale tak snad alespoň takto po fotografiích jsem Ti umožnila trochu té kultury. :) Děkuji za přání.

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi, gratuluji k vydání nové knížky!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)