Recenze: Hyaluronic Aloe Jelly - Garnier - Zázrak pro mou pleť

Kdo mě sledujete delší dobu, víte, že hodně bojuji se svou pletí. Vždy jsem ji měla spíše suchou a bez pleťových krémů a tělových mlék jsem se neobešla. V posledních letech se k suché pleti přidala mastná místa a boj s akné. S tím mi teď hodně pomáhá pleťová voda s levandulí od značky INA Essentials (recenze zde). Jenže zase mou pleť vysušuje a já řeším, co s tím. Nějak nemůžu najít pleťový krém, který by mi seděl. Až donedávna. On to tedy vlastně není krém. Ale dokáže ho nahradit tak, že nic jiného již nepotřebuji. Je to hyaluronové sérum od Ganrier - Hyaluronic Aloe Jelly

Toto sérum mi bylo nabídnuto v drogerii Teta za skvělou cenu 119.-, jinak stojí tuším 199.- nebo možná pro nečleny i více. Vzala jsem ho, protože výrobky Garnier mám ráda, hyaluronová séra už jsem také nějaká měla, i když od jiných značek, a prostě jsem ho chtěla vyzkoušet. A za tu cenu, neberte to. :)

Toto sérum obsahuje kyselinu hyaluronovou a výtažek z aloe vera. Je určeno pro normální až smíšenou pleť a slibuje hydrataci 48 hodin. Až 96 % produktu je přírodního složení. Jedná se o veganský výrobek a má poměrně vysoká hodnocení. Podle 80 % žen byla po používání pleť jasnější, podle 84 % méně unavená a 90 % žen ji označilo jako příjemnější. A jak to mám já? 



Moje hodnocení:

Jak už jste asi pochopili z nadpisu, sérum mě doslova nadchlo. Má gelovou konzistenci, což nejspíš dělá výtažek z aloe, protože jinak znám hyaluronové sérum tekutější. Rychle se vstřebává a pleť pak mám osvěženou, hydratovanou, ale matnou. Žádné mastné mapy, jako u pleťových krémů. Žádné ucpané póry. Žádný lepkavý pocit po nanesení. 

Oproti již vyzkoušené kyselině hyaluronové (např. z tianDe), tato méně vypíná pleť, ale pocit svěží pleti, jasnější a jemnější, zanechá určitě. Ještě kdyby více vyplňovala a vypínala a jsem maximálně spokojená. 

Hodnocení: 85 %

Znáte tuto kyselinu hyaluronovou? Používáte ji? Nebo využíváte nějakou od jiné značky? 

Mrkeněte, kde Hyaluronic Aloe Jelly od Garnier koupíte nejlevněji - ZDE.

Vaše Sabi


Komentáře

  1. Ahoj Sabi, nechci ti kazit dojmy, nicméně kyselina hyaluronová by se měla vždy používat s krémem, který hydrataci z ní dokáže v pleti uzamknout. Jinak nezůstává v pleti tak dlouho a nemá takový efekt. Já aktuálně používám booster od Vichy s kyselinou hyaluronovou a na to pak ještě krém Optimals Hydra Radiance.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    já jsem taky měla tento gelík a vůbec mi to nesedlo. Domazala jsem to jen z donucení. Celkově mi na pleti gelové konzistence produktů moc nevyhovují. Zase jsem si objednala krém od Kiehls a jsem s ním moc spokojená:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle gel neznám, ostatně - já jsem snad ani nic na pleť od garnieru neměla

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)