Vyrazila jsem s dětmi na Lipno


Na Lipno jsem se dětmi chystala již nějakou dobu. Mám toho tam samozřejmě naplánováno víc, ale ne všechno s nimi chci absolvovat sama. Dnes bylo v plánu LEGO (výstava) a Papilonie. Tu jsme nakonec vynechali a necháme si ji na jindy, protože děti už byly unavené. Dali jsme si totiž na LEGO procházku kolem vody a to docela velký kus. A i když mi to pak zpátky přišlo nějaké rychlejší, stejně byli unavení. 

Jelikož výstava LEGA vydá na samostatný článek plný fotek, rpzhodla jsem se dnes zveřejnit "jen" fotky z venku - tedy z okolí Lipna. Myslím, že jsme si to užili všichni a děti nakonec pochopily, že i ta procházka má něco do sebe. Po cestě bylo plno věcí a míst k vidění, fascinovaly je lodičky a samozřejmě trampolína, průlezky a klouzačky, u Rybára jsme si dali zmrzku a sledovali někoho statečného, jak se nechá tahat na prkně po laně (netuším, jak se tomu přesně říká, tak to radši moc nepopisuji. :D). 

Musím uznat, že mi z obou dětí rostou dobří fotografové. Nechtělo se mi tahat se zrcadlovkou, tak jsem vytáhla svůj starý Panasonic Lumix a kupodivu i po šesti letech stále funguje. Jiříkovi se s ním fotí dobře a Nelča zase raději fotí mobilem. Fotky jsou myslím super, v rámci možností. :)

Nebudu to už zdržovat, mrkněte na ně sami...



















Zmrzlina v Buble-vafle - vypadala lépe, než chutnala. Pán měl vafle nějaké připálené. Nebo ani tak ne ty vafle, jako spíš to, na čem je smažil. Měla jsem v nich drolky čehosi černého, což mi tedy za 120 Kč nenadchlo. 









Znáte Lipno? Jezdíte tam rádi? 
Já si klidně dokážu představit, že tam s dětmi trávím třeba prodloužený výlet pod stanem (který ovšem nemám... :P - třeba se najde nějaký sponzor. :D).

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Podle fotek na mne bude Lipno příliš rušná destinace, ale do okolí bych vyrazila klidně a přímo k Lipnu se vrátila zas večer přespat a chvíli posedět někde u vody. my jsme takoví lesní toulavci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi,
    podle fotek a tvého popisu to byl skvělý výlet. Nové šaty ti moc sluší. Děti fotí opravdu parádně, kdoví co z nich bude:-) Na Lipně jsem byla jen jednou před dvěma lety a jen na dva dny, takže ho moc neznám, ale líbilo se mi tam:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, na Lipně jsme byli v sobotu a bylo krásně. Koukám, jak jste si i vy užili procházku kolem jihočeského moře. Děti fotí hezky, mají to určitě od Tebe okoukané. :O)
    Přeji prima dny. D.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)