Haul: Co jsem nakoupila v červenci


Červenec pro mě byl ve znamení
nákupů oblečení především pro moje děti. Přesto jsem si udělala radost a nakoupila něco i pro sebe. Šaty z Himalife jsem tady už ukazovala (článek zde), ale pokoupila jsem i něco navíc. Tak pojďme na to.



Nové
džínové kraťásky jsem si pořídila zcela neplánovaně. Koukala jsem po nich už delší dobu, ale nebyla jsem si jistá, jestli mi budou sedět. Do obchodu jsem vyrazila původně pro podprsenky, ale džínové kraťásky byly všude kolem a tak jsem neodolala a pár jsem jich vyzkoušela. Co si budeme povídat výsledek už je vám asi jasný. Jedny sedly výborně a tak jsem si je pořídila. Musím podotknout, že mi hodně pomohlo i shození pěti kil, díky kterým nemám problém zapnout knoflík u vysokého pasu, který normálně nesnáším.

Ve stejném obchodu, tuším že to bylo H&M, jsem koupila za 129 Kč i příjemné tílečko, které je moc pohodlné, a nosím ho ke kraťasům, ale i k sukni. Vzhledem k tomu že mám teď v bytě opravdu velké horko, mám tílek neustále nedostatek. Takže tenhle nákup se opravdu hodil.




Co se týká podprsenek, vybrala jsem nakonec dvoje. Obě jsem vybrala v obchodu Sinsey, a musím přiznat že bylo dost problematické tam vybrat. Moc nechápu ty velikosti, protože buď byly všechny velikosti 70 A, nebo naopak 70 G a podobně, a já potřebuji velikost alespoň 75 až 80 B. Ta se asi skoro nevyrábí…


Nakonec jsem ale vybrala, jednu podprsenku s kosticemi, v příjemné olivově zelené barvě. A druhou bez kostic kterou nosím jen tak doma protože mám v bytě opravdu velké horko. Podprsenka je v barvě světlounce zelené velmi příjemné. Nevýhodou je, že ač je na těle velmi příjemná, jak nemá kostice, jsou v ní prsa poněkud rozpláclá. Ale na doma a za tu cenu je to úplně v pohodě. Stála tuším 99 Kč.

K oběma podprsenkám jsem vybrala i kalhotky abych měla komplet. Bohužel měli jen velikost S, takže jsem to v podstatě riskla, že je doma vyzkouším a buď mi budou, nebo ne.


Jak to dopadlo? Kalhotky ke světle zelené podprsence bez kostic jsou mi sice těsné ale obleču je. Na těle jsou navíc velmi příjemné. Druhé kalhotky bohužel neobleču ani trochu, takže je pošlu dál nejspíš svojí sestře která je extrémně hubená, a měly by jí sedět. Vzhledem k tomu že každé z nich, stály 49 Kč, byla to minimální investice.



A to je za měsíc červenec vše. Jelikož jsem nakupovala ještě věci do domácnosti, tak jsem si nemohla tolik vyskakovat u oblečení a podobně. Ale i tak si myslím, že jsem pokoupila dobře. Já si na ty nákupy oblečení moc nepotrpím. To radši investuji do benzínu a vstupů a vyrážím s dětmi někam na výlet. :)


Vaše Sabi


Komentáře

  1. Krásné, obzvláště to prádlo. A ta cena......já nemám podprsenku za méně než 800.-, a sehnat velikost 85 G!!!! to je kumšt :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu sa povie super nákupy, sekne Ti to :-)
    Ai by to chcelo klímu, že? Ale ako investícia je to dosť veľká, my máme aj dole, aj na poschodí...
    Pekné leto a užívajte si, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prepáč, ale nebola si náhodou na Sebuzíne s Monikou B.??? Lebo mala zverejnenú fotku s účastníčkami a nie som si istá, či si to Ty :-)

      Vymazat
  3. Když jsem viděla úvodní fotku, říkala jsem si, že je toho dost, ale pak jsem si uvědomila, že jsem v červenci celkem utrácela i já. O.o

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou nádherné a prádlo by se mi také líbilo :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Sabi, krásně jsi nakoupila. Měj pohodovou sobotu.

    OdpovědětVymazat
  6. Šatu už jsem myslím chválila, z ostatních věcí se mi moc líbí to tílko.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sabčo,
    mně se líbí vše, co sis pořídila. Prádlo vypadá krásně a je v mým oblíbených barvách. Kraťasy a tílko ti určitě sluší, u toho tílka bych řekla, že to jsou tóny přímo pro tebe. O šatech jsem už psala, ty růžové jsou rozhodně top!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz
    PS: u mě na blogu je zrovna soutěž, tak tě zvu:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věci sis pořídila ☺️

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, ráda čtu tvé zajímavé články ať je to cestování nebo třeba o módě. Zaujaly na fotkách podprsenky, které jsi si koupila. Něco podobného bych si chtěla koupit. Na internetu na těchto stránkách zde , jsem objevila moc pěkné kousky. Ale nemám s těmito stránkami zkušenost. Máte někdo? Díky moc. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím, vždy ráda si přečtu vaše zajímavě psané články. Tady v tomto článku píšeš cos jsi si koupila. Mě třeba se líbily ty podprsenky. Budu se muset porozhlédnout na internetu, také jsem to udělala. Na tomto webu jsem objevila tyto krásné podprsenky. Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)