Haul - Recenze: Druhý nákup letních šatů z Himalife

Šaty z Himalife už jsem objednavala podruhé. Nemohu si pomoci, ale miluji jejich střihy, barvy i designy. Kratší variantu s cípatou sukní dobře znám už z doby, kdy jsem si v Turecku před lety koupila tento styl šatů poprvé. Nyní už mám třetí a k tomu zcela nový střih - maxišaty až na zem.

Objednávka z Himalife

Když jsem tyto šaty v Himalife objednavala poprvé, byl materiál hrubší a zdál se mi i pevnější. Prostě plátno, které je na těle velice příjemné. Při objednávce v červenci jsem tudíž materiál moc nezkoumala v domění, ze přijde totéž. 
Překvapivě jsou šaty z materiálu mnohem měkčího a heboučkého (indické hedvábí), takže se trochu bojím, kolik vydrží. Ty lněné nosím téměř pořád a peru a suším je v sušičce několikrát týdně. Možná i v důsledku toho pak stačí někde zachytnout a začnou se trochu trhat. Nedala bych je ale ani za nic.

Tentokrát jsem zvolila tyrkysové šaty s drobnými kvítky (790.-) a černé s velkými růžovými liliemi (890.-). První mají 3/4 délku a jsou cípaté. Druhé pak mají délku maxi a splývají krásně až na zem. Jejich sukně je přitom krásně široká. 
Oboje šaty jsou přes prsa nařasené a pruží díky všitým gumičkàm. Pozor- nevěšte je na ramínko, mohly by se vytáhnout. To se stalo mně s těmi úplně prvními, dovezenými z Turecka.

Jakou objednat velikost

Vzhledem k tomu, že u první objednávky z Himalife jsem objednala černé cípaté šaty ve velikosti S/M a byly akorát, zatímco ty druhé jsou mi hodně volné a darovala jsem je mamce, opět jsem nyní sáhla po velikosti S/M. Překvapením však bylo, že zatímco dlouhé šaty mi perfektně sedly, ty tyrkysové cípaté jsou mi přes prsa těsnější. Nebojím se toho, ony ty gumičky trochu povolí a budou mi akorát. Ale nemůžu si je vzít bez podprsenky (a já v létě ráda chodím nahoře bez :D), protože mi pak prsa nehezky rozplácnou. :p tak uvidíme, jak se osvědčí časem.

V Himalife jsem rozhodně neobjednávala naposledy. Mám tam vyhlédnuté i mikiny, podzimní šaty a sukně a nějaké kalhoty. Jen ceny jsou celkem vysoké (ovšem srovnatelné s Thao.cz), takže nejde objednávat vše najednou.
Ale teď už se pojďme podívat na objednávku tajk, jak jsem si nafotila a jak mi pak děti nafotily s šaty na sobě. :)

Balíček opět dorazil pečlivě zabalený a nechyběl ani malý dáreček - opět jsem si vybrala náramek, protože těch není nikdy dost, kort když máte doma malou slečnu parádnici. :)



A jak mi šaty sedí? Na to se můžete mrknout na dalších fotkách, které fotila Nelča a něco i Jiřík. Joooo, mám už doma hotové profi fotografy. :)






Znáte oblečení z Himalife

Objednáváte tam šaty, nebo máte zkušenost i s jiným oblečením?

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Dobry den, prosim aku mate vysku a sedeli vam maxisaty dlzkou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, měřím 163 cm a nosím k nim zatím tenisky a nízké sandály a trochu je courám po zemi. Přidržuji si je.

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    oboje šaty ti moc sluší, ale řekla bych, že v těch dlouhých přímo záříš, ty se mi akt líbí. Tento střih mám moc ráda a měla jsem jedny šaty tohoto typu a nosila jsem je doslova až do roztrhání:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou krásné, vyloženě letní.
    Tento e - shop neznám, ale mrknu tam :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou krásné. :)
    Na šatech s kytičkama jsem teď ujetá.

    OdpovědětVymazat
  5. Narazila jsem na tento článek, když jsem zvažovala, zda si šaty od Himalafi koupit. Zatím jsem se nerozhodla, ale je rozhodně fajn vidět šaty "na skutečném člověku" a nejen profi fotky s modelkou. Na jejich stránkach by se mi z vašeho výběru více líbily ty modré, ale připadá mi, že vám víc sluší ty tmavé. Které máte radeji a více nosíte?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)