Čím krmím Rikouše a kde objednávám krmení

Jelikož je součástí naší rodinky pár měsíců i placatý chlupatý čumák, chtěla bych se podělit o pár tipů na krmení pro psy i na e-shop, kde se mi dobře objednává a navíc tam mají fajn ceny. Rovnou to vezmu jako jakýsi haul a ukážu vám celý můj poslední nákup pro Rikyho. 

Krmení - Granule Happy dog - baby


Už když jsme si Rikyho přivezli jako malé štěněcí miminko, dostali jsme malý pytel granulí Happy dog - baby. Jelikož mu chutnají stále, dobře po nich prospívá a roste jako z vody, pokračuji v tomto krmení dál. Jen místo malých pytlů objednávám 10 kg balení. Tyto granule jsou určeny pro střední a velká plemena, která budou mít v dospělosti víc jak 11 kg. Ale jsou samozřejmě pro štěňata. Obsahují pět výběrových zdrojů živočišných bílkovin nejvyšší kvality, pravé novozélandské mušle pro pevné klouby a šlachy a navíc obsahují i jedinečný Happy Dog Natural Life Concept z ryze přírodních přísad, které pejskům dávají vše, co pro zdravý růst a vývoj potřebují. 

Mrknout na ně můžete ZDE. :)

Nový obojek

Až dosud Riky nosil od kamarádky půjčené kšíry, abych nemusela kupovat neustále nové. Teď už mi z nich ale vyrostl. A protože mu na krátké procházky stačí obojek, objednala jsem tento, s nastavovací délkou. Je pohodlný, praktický, dobře se zacvakává a na doma a kratší procházky úplně stačí. Samozřejmě objednám ještě i ty kšíry, na delší procházky, výlety a na cvičák. 

Jediné, co mi trochu vadí, je ta barva. Nic víc klučičího prostě neměli, ale zatím si Rikouš nestěžuje. :D

Objednávala jsem ZDE

Uzel z buvolí kůže - Trixie

Tohle milují snad všichni psy a Riky samozřejmě také. Tento uzel jsem objednávala poprvé, protože jsem si říkala, že na takovou tu klasickou kostičku je ještě malý. Je hodně tvrdá. Sice déle vydrží, ale ještě mám v paměti, jak Baronek vždycky počkal, až mu ji Lordík předžvýká a pak mu ji vyměnil za tu svou, dosud netknutou. :D

Riky si samozřejmě uzlík pochvaluje, už dávno tedy nemá tvar uzlíku, ale očividně mu to nevadí. Je třeba objednat nové do zásoby. :)

Objednávám ZDE.

Obojek proti klíšťatům a jiným parazitům - Bio Band VETO Shield

Tak tohle byl takový hokus pokus. Vždycky jsem pejskům kupovala obojky na klíšťata za 600 - 700 Kč, které skutečně vydržely celé léto, až do pozdního podzimu a klíšťata neměli. Tentokrát jsem se ale stěhováním a zařizováním bytu dost vydala z peněz a tak jsem musela zvolit levnější variantu. Zkusila jsem Bio Band VETOShield. Oceňuji, že se z něj nestírá žádný nepříjemný prášek a docela příjemně voní. Ovšem dnes jsem Rikymu opět tahala klíště, takže asi ta účinnost nebude tak dobrá, což se ale dalo čekat. Ale pořád lepší, než tři klíšťata denně, když ho neměl vůbec. 

A to je prozatím vše. Objednávku jsem už po několikáté dělala na Dobré misce, protože granule Happy dog - Baby bohužel nejsou k sehnání všude. Když ale uděláte větší nákup, tak se objednávka vyplatí. Navíc já zase nakupovala přes Plnou peněženku, takže jsem měla slevu. 

Mějte se krásně a užívejte prázdniny!

Vaše Sabi :)


 


Komentáře

  1. Já krmila Happy dogem dlouhou dobu, a teď krmím Boschem. Německá krmiva jsou kvalitní a člověku nestrhají peněženku. Doporučil mi ho kamarád kterej má smečku šesti velkejch oblud, dogy, vlkodava, galgy a barzojku, takže něco sežerou. Navíc má i koně a tak jim kupoval i věci v řadě Happy horse a pro kočky Happy cat. Nakupuju přes ZOOhit, Happy jako samotný jel s cenami hodně nahoru, ale na ZOO jsou stále příznivé. A nějakou slevu taky vždycky ještě dostanu. Před Happy jsme kupovali Acanu nebo kanadskou K-9.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kostičky z buvolí kůže nejsou pro psy úplně ideálná. Dávám raději sušené maso pro psy. To Eliška miluje.
    Obojek je krásný. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)