Buďte v pohodě díky Harmonelo

 


Ač jím poměrně hodně zeleniny a ovoce, vím, že by to mohlo být i mnohem lepší. Popravdě řečeno, více cpu přírodními vitamíny děti než sebe. A tak není divu, že se čas od času cítím unavená, vyčerpaná a bez energie, i když spím dostatečně. Není to jen fyzická námaha, protože té já zase tolik nemám – ale především psychická – tedy stres a celkové vyčerpání. V takových chvílích už vím, že nejlepší a nejrychlejší pomocí není jen naordinovat si relaxaci, ale rovnou sahám po pomocnících, kteří mi pomohou opět nakopnout energii a fungovat dál. V poslední době mě zaujala značka Harmonelo a její doplňky stravy. Proto jsem se rozhodla vám je trochu představit.

Doplňky stravy od Harmonelo

Harmonelo je firma, která se soustředí především na to, abychom dosáhli v našem těle nikdy nekončící harmonie. Vyrábí a distribuuje potravinové doplňky, mezi kterými najdete přípravky na podporu imunity, životní vitality, detoxikaci organismu atd. Do jejich produkce patří osm základních produktů: Harmonelo Colostrum, Harmonelo CBD, Harmonelo Flexi, Harmonelo Probio, Harmonelo Vitality, Harmonelo Life, Harmonelo Bifi a Harmonelo Lacto.

 

Moji favorité od Harmonelo

Nebudu představovat všechny zmíněné produkty, ostatně chcete-li si je vyzkoušet všechny, můžete si objednat některý ze startovacích balíčků. Mně zaujaly především tři produkty Harmonelo, které jsem se rozhodla vyzkoušet a podpořit tak své zdraví:


Vzhledem k již zmíněné únavě jsem zvolila jako první Harmonelo Vitality, jehož složkou je i výtažek z Aloe Vera. Tuhle rostlinku mám hodně ráda, čas od času si koupím i jen nápoj z Aloe, tak proč ji nevyzkoušet i v této podobě. Základem tohoto sirupu je rozpustná čekanková vláknina, jenž podporuje množení přátelských bakterií ve střevech. Kromě toho obsahuje propracovanou kombinaci aktivních látek, díky nimž přispívá k posílení imunitního systému, a především snižuje napětí a únavu, což je přesně to, co hledám. Kromě toho také udržuje normální hladinu cukru v krvi a normální stav pokožky. 

Kdo mě sledujete, víte, že miluji kustovnici čínskou. Když k ní navíc přidáte i dračí ovoce, získáte vynikající chuť a nápoj, který vám doslova vlije čerstvou krev do žil. A přesně to najdete v Harmonelo Life. Není divu, že je to můj druhý favorit. Kustovnice čínská je považována za superpotravinu 21. století, která obsahuje obrovské množství antioxidantů a vitamínů. Navíc zde je použita kustovnice černo-plodá, která je na vše ještě bohatší. Kromě ní se v sirupu nachází již zmíněné dračí ovoce, betaglukan z hlívy ústřičné, rozpustná vláknina a stévie, kterou se nápoj přislazuje.



No a jelikož bylo uplynulé období pro mě plné stresu, hledala jsem něco, co mi pomůže rychleji se dostat do pohody. A našla jsem Harmonelo CBD. Tento sirup přispívá k normální psychické činnosti a ke správné činnosti nervové soustavy. Díky CBD, Omega-3 a vitamínu B6 navíc podporuje správnou funkci imunitního systému. Obsahuje již zmíněné CBD, tedy výtažek z konopí, Omega-3 mastné kyseliny, vitamín B6 a mikrobiálně aktivovaný zázvor.

Znáte také výrobky Harmonela? Už jste od nich něco vyzkoušeli?

Pokud jste se s nimi zatím nesetkali, doporučím mrknout přímo na jejich webové stránky.

 Zdroje obrázků: Pixabay.com a Harmonelo.com

 

Komentáře

  1. Tyhle doplňky stravy neznám... Já "zobu" je hořčík+vápník+zinek a b-komplex ( obvykle kupuju brand lékárenského řeězce Dr. Max)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)