Pojďte ke mně na návštěvu I. - spolupráce s Poster Store


Bydlím, stěhuji, upravuji, čančám... tak by se dal shrnout můj dosavadní život. Občas se objeví někdo, kdo mi ten život a budování nového bydlení zpříjemní. Jako třeba nabídka z e-shopu švédské firmy Poster Store, která se inspiruje skandinávským stylem a vyrábí překrásné moderní a stylové plakáty. Mohla jsem si u nich vybrat z jejich bohaté nabídky více než 1300 motivů. Nechat je "jen tak, nebo si zvolit rovnou i rámečky a pasparty. Já využila všechno. Ještě než se ale dostanu k mé objednávce a spolupráci s Poster Store, ze které něco získáte i vy, moji čtenáři, mám pro vás pár slov o tom, jak se zabydluji. :)

Nedávno jsem prozradila, že jsem se přestěhovala. Mám to teď sice o dost náročnější - děti vozím denně do školky do Velešína a pak se pro ně vracím, doma je to s nimi také náročné, protože dřív jsem je vypustila na zahradu, teď je musím mít pod neustálým dohledem, protože terasa není zahrada... Přesto jsem naprosto spokojená. Mám nádherný byt s terasou, zahrádku si teď postupně zprovozníme a děti si také zvykají velmi dobře. 

O tom ale psát nechci. Ráda bych vás dnes pozvala na první malou prohlídku. Píšu malou, protože stále ještě nemám vše hotovo. Chybí mi hlavně úložné prostory - skřínky mi nějaké vyrobí moje mamka z lamelek a nějaké koupím, a tak mám kolem sebe stále ještě nějaké krabice, které přesouvám ze strany na stranu. Všechno jsem tedy nefotila. 




Jedna speciální dekorace :)

Co bych vám ale ukázala opravdu ráda, to jsou již zmíněné nové plakáty v rámech, které jsem si vybrala v rámci spolupráce s e-shopem Poster Store. Jejich nabídka byla opravdu velkorysá a je pravda, že ač nesjem plakátový typ a raději mám na stěně obrazy či fotografie, jejich plakátům jsem neodolala. Hlavně proto, že řada z těch, které mají v nabídce, jsou vlastně fotografie vytištěné na velmi kvalitním tvrdém papíře. To je fakt, který mě hodně překvapil. Očekávala jsem skutečně "plakát" a ne tvrdý papír. Jak tedy celá spolupráce probíhala a jak jsem s e-shopem a výrobky spokojená? 

Spolupráce s Poster Store

Na e-shopu Poster Store mě okamžitě zaujaly "zdi inspirace", kde je nádherná ukázka, jak je možné jednotlivé plakáty kombinovat a vyladit si tak interiér do dokonalosti. Tak jsem se hodně kochala a popravdě - dlouho nevěděla, co vybrat. Uvažovala jsem nad plakáty nad gauč, potažmo postel, protože jako gauč ho teď skoro nevyužívám - mám ho roztažený, protože na něm spím a snáze se na něj s dětma vejmeme, i když koukáme na pohádky. Jenže tam měl přijít veliký obraz skotského hradu, který už mám z dřívějška. Takže, kam plakáty umístit? 

Jednoznačně se nabízelo schodiště, které je prostě moc prázdné. Působí příliš chladně a sterilně. Začala jsem tedy vybírat, jaké plakáty tam pořídím. Věděla jsem, že nějaké chci do pasparty a nějaké by mohly stačit "jen" v rámu. Řešila jsem však, zda zvolit barvičky, nebo černobílé fotografie. 

Kdo mě zná, ví, že pro černobílé obrázky mám velkou slabost. A plakáty měst a architektury, které Poster Store nabízí, jsou skutečně úžasné. Nevěděla jsem, které vybrat a popravdě, klidně bych jich byla schopna vybrat i víc. Na to schodiště by se vešly. Takže časem možná ještě nějaké přikoupím. Důležité však je, že čtyři kousky jsem vybrala a k nim zvolila dřevěné přírodní rámečky. Jak to celé vypadá a jak jsem spokojená se zbožím? 

Jak už jsem napsala, překvapilo mě, že jsou plakáty vytištěné na kvalitním tvrdém papíře. Potěšilo mě ale i to, že rámečky jsou lehoučké - tvoří je jen dřevěný rámeček, zezadu tvrdší deska a místo klasického skla mají plastovou desku, která přijde z obou stran chráněná folií, již před zarámováním plakátů stáhnete. Všechno jsem měla hotové během asi 15 minut. Zarámované plakáty vypadaly krásně i jen opřené o komodu na zemi, ale mým cílem byla výzdoba schodiště. A to už nelze představit jinak, než na fotografiích...





Poster Store musím pochválit také za kvalitně zabalené zboží. Všechno měly vyladěné k dokonalosti. Rámečky, plakáty i pasparty byly v krabici pečlivě poskládané, aby se neposouvaly a nezmačkaly. Jen mě v první chvíli vyděsila velikost balení. :)

Pokud i vás zaujaly plakáty z Poster Store a chtěli byste si nějaké pořídit, mám pro vás výbornou zprávu. E-shop mi ve spolupráci nabídl slevu pro vás - mé čtenáře a to ve výši 35 %. Stačí, když při nákupu zadáte kód: BMAMA35. Jedná se o slevu 35 % na všechny plakáty. (Kromě Kolekce umělců a kromě rámečků). :) - sleva bude platná do 29.7.2021. 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Sabi,
    máš to v novom domove krásne a útulne! Máš môj obdiv... A plagáty si vybrala veľmi dobre.
    Tak nech sa darí, prajem pohodové dni a škrabkám maznoša :-)
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aďko, děkuji moc. :) Rikouše drbu a informuji, že je to podrbání od Tebe. :D

      Vymazat
  2. Sabi, ráda jsem k tobě nakoukla. A obrázky sis vybrala hezké.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné podle popisu, jen se mi nějak nezobrazí fotky :/ Taky si ráda upravují své bydlení podle svého dekorují a a upravují podle sebe. Ale teď se chystáme do nového bydlení a pořád hledáme zatím jsme koukali zde v okolí Hradce ale hledáme dál. Nechceme bydlení úplně v centru ale spíš tak někde na okraji města.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, musím říct, že máš moc hezky zařízený byt. Obdivuji jaké máte podlahy. Začali jsme rekonstruovat obývací pokoj, měli jsme tam koberec, ale teď bych ráda dali nějakou podlahu, nejlépe vinylovou. Na internetu jsem našla tyto webové stránky. Ale mám dotaz, máte někdo z Vás z těmito stránkami zkušenost? Předem děkuji za radu. Hezký den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)