Radost a energie - obraz od Jany Roselli

 

Znáte obrazy Jany Roselli? Pokud ne, určitě mrkněte na její stránky, protože tohle je něco nádherného, co rozhodně stojí za pozornost. Jana je malířka kousek od nás, z jižních Čech a ateliér má v Českých Budějovicích. Ne, že bych ji sledovala kvůli tomu. Původně jsem vůbec netušila, odkud je. 

Jana Roselli tvoří překrásné obrazy plné energie, lásky, něhy... Obrazy, které vám zvednou náladu a dodají sílu. Tento drak má pomoci v samotě a dodat sílu do dalších dní. Já si ho koupila především proto, že mi naprosto učaroval. A rozhodně to nebude můj poslední obraz od této autorky. Miluji její tvorbu. Až dosud jsem ale nenarazila na obraz, u kterého bych si řekla - ano, to je on! Ten je namalovaný pro mě! Až nyní...

Drak je doplněn českým granátem, což je pro mě rovněž symbolické - granáty miluje moje babička a děda jí hodně kupoval šperky právě s nimi. Ale dost psaní. Pokochejte se pohledem. Já vám možná - když budu stíhat - udělám článek o Janě Roselli a její tvorbě - protože nemaluje jen obrazy, ale i keramiku apod. Chtěli byste? :)





No a protože jsem dlouho nenapsala nic o Enrikovi, posílám ještě pár fotek, na kterých je naprosto spokojený. :D




Mějte dny plné radosti a sluníčka!

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Můj šálek čaje to úplně není - rozhodně ne všechny (na mne trochu moc zlata a srdíček). Ale zrovna ten tvůj s drakem se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, moc pěkné obrazy, malířku vůbec neznám. Posílám pohlazení krásnému mazlíčkovi. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten obraz je krásný a originální, cítím z něj energii. Moc pěkné.

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)