Focení na Hosíně II. s fotografem Martinem Hatanem

NESTÍHÁM! Tak jsem chtěla původně nazvat tento článek. Ale nenazvala. Protože to bych vám nemohla ihned dát najevo, že jsem byla zase fotit na Hosíně, že mě fotil fotograf pan Martin Hatan, na jehož fotky se můžete podívat na jeho webových stránkách, a které se mi moc líbí. A samozřejmě se s nimi chci hned pochlubit. I když... všechny vám hned neukážu, to dá rozum. :D

V mém životě se teď dějí velké změny a já věřím, že jen k lepšímu. :) Mám pocit, že konečně začínám skutečně znovu žít - a není to covidovým rozvolněním. Znovuotevřená školka mě sice nejspíš zachránila před hospitalizací v psychiatrické léčebně, protože výraz, že jsem "byla na prášky" je asi už slabý... :D Ale ne... Ta změna je někde jinde a já vám možná časem prozradím víc. Teď ale ještě ne... Ještě je moooc brzy. :)

Mimochodem, pokud vás na fotkách zaujmou mé šaty, tak hlásím, že jsou zcela nové, objednané na toto focení z Himalife. :)

Tak se pokochejte - když ne pohledem na mou maličkost, tak alespoň na kvalitní fotky, na nádherný kostel na Hosíně a rozkvetlé sakury. 

 Vaše Sabi


















Komentáře

  1. Sabi, to jsou krásné fotky a moc ti to na nich sluší. Měj klidné dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky a ty květy a šaty! :) Paráda.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné šaty, nejvíce se mi asi líbí ta fotka mezi stromy s květy!

    OdpovědětVymazat
  4. Prima fotky v hezkém prostředí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)