Změna jídelníčku - testuji KetoMix na vlastní kůži


Někdy v polovině loňského roku jsem pro svého hlavního klienta
5.Nej.cz dělala velké srovnání ketodiet. Prošla jsem řadu webů, které nabízí ketodiety a výživové poradenství dozvěděla se tak spoustu užitečných věcí. Od té doby pořád uvažuji, že si tuto dietu sama vyzkouším. Ne, že bych nutně potřebovala zhubnout - i když pět až osm kilo dolů by mi fakt nevadilo. :D Ale vážně - nezávisle na jakékoli spolupráci jsem se rozhodla, že teď je ten pravý čas. A tak jsme objednala svůj první balík z KetoMix

Kterou ketodietu vybrat? 

Rozmýšlela jsem se původně mezi KetoDiet a KetoMix. U obou se mi líbily balíčky na míru, kde bych nemusela příliš řešit vaření. To je totiž hlavní důvod, proč jsem do toho šla. Abych měla vařeno, pokud možno zdravě a rychle. Nechci se zdržovat patláním speciálních pokrmů. Také mi jde o to, naučit se jíst pravidelně a neodbývat se, což jsme v poslední době dělala fakt hodně. Kašlala jsem na to, co jím, odbývala i zeleninu a ovoce. Říkala jsem si, že když už vrazím peníze do speciální výživy, tak mě to donutí víc nad jídlem přemýšlet a dávat si bacha na to, co jím - nebo nejím. 

Jak vidíte, nakonec jsem zvolila KetoMix. Ani nevím, proč přímo je. Zkrátka se mi nejvíce líbilo to složení a že jsem mohla zkusit první balík jen na týden, což zase nebyla tak velká investice. Kdyby mi to nechutnalo, nepřijdu o tolik, jako když koupím balík rovnou na měsíc, že jo...

Startovací balíček KetoMix - na 7 dní

V balíčku na sedm dní jsem našla jedno balení polévky KetoMix s příchutí zeleniny, omeletu KetoMix se sýrovou příchutí - rovněž celé balení. Obojí je na 10 porcí. Poté balení na 15 porcí proteinového koktejlu KetoMix a dvě balení příchutí - zvolila jsem čokoládovou a pistáciovou příchuť. 

K balíku bylo možné vybrat jeden dárek zdarma - já zvolila ten, co tam byl automaticky v nabídce - šejkr. Pokud ale budete objednávat vícekrát, je logické, že si nebudete doma dělat sbírku šejkrů a zvolíte něco jiného. :D 



V balíku dále byla brožura s podrobným vysvětlením,
co při ketodietě jíst a nejíst a také řada receptů, co vařit, s tím, že některé recepty zvládnete i bez produktů KetoMix a jiné s nimi počítají. Zatím jsem to jen projela očima, ale hned mě tam pár receptů zaujalo. Uvidíme, jestli mi to bude chutnat a také tak dlouho mě to bude bavit. Doufám, že vytrvám alespoň a do jara, kdy by mohla začít růst zelenina už zase i naše vlastní na zahradě... Zelenina ze zahrádky totiž chutná úplně jinak, než ta „uměle“ vypěstovaná z krámu. Ale to určitě víte. :)



O tom, jak mi bude KetoMix chutnat a jak to všechno funguje, vám tady budu postupně psát - pokud tedy budete chtít. Ketóza totiž funguje hodně zajímavým způsobem a je dobré o tom vědět, chcete-li tedy žít zdravěji a třeba i něco shodit. 



Pokud se vám nechce čekat na mé hodnocení a rádi byste sami rovnou KetoMix vyzkoušeli, mrkněte, kde jsem objednávala já - TADY

No a pokud budete objednávat, nezapomeňte to vzít přes portál Plná peněženka, ať něco ušetříte, jako já. :) Pokud jej ještě nevyužíváte, registraci zdarma si můžete vytvořit ZDE.

Mějte krásný únor!

Vase Sabi :)


Komentáře

  1. Sabi,
    som skeptická i zvedavá zároveň :-)
    Možno ma presvedčíš o tom, že to funguje. Držím palce a prajem pevnú vôľu.
    Pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem mnohokrát slyšela, i výsledky viděla. Držím palce, já tu vůli asi zatím v sobě nenajdu. A to bych ty kila sundat potřebovala :o)
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Kila bych sundat potřebovala, ale věřím víc na pohyb a pestrý jídelníček. Ale budu se zájmem sledovat tvoje zkušenosti a dojmy.

    OdpovědětVymazat
  4. Sabi, nikdy jsem žádnou dietu nedržela, věřím na pohyb, i když ten já teď nemůžu. I když bych potřebovala shodit, už to neporuším. Na tvoji recenzi jsem zvědavá. Měj pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat
  5. Hele, jako bys mi četla myšlenky. Včera jsem zrovna prohlásila, že by muž potřeboval hodně hubnout. A že při jeho stylu života s nezměrným odporem k pohybu by se to podařilo asi jen s něčím takovým.(tedy ne že já bych to taky nepotřebovala) Uvažuji tedy o tom, to taky vyzkoušet. Vím, že pohyb a pravidelnost v jídle dělá 80 % úspěchu při hubnutí, sama jsem to už jednou díky tomu zvládla i bez diet.

    OdpovědětVymazat
  6. Sabi, už dlouho o tom také přemýšlím, tak jsem zvědavá na Tvé výsledky, když budou pozitivní, půjdu do toho taky.

    OdpovědětVymazat
  7. Sabi, jsme zvědavá na Tvé výsledky. Pár kilo dolů by se mi také hodilo, ale s pravidelným jídlem moc bojuji. Většinou jím až večer, když přijdu domů. Zato ale nevím, kdy přestat. :o)
    Tak dej vědět, jak se daří Tobě.
    Měj fajn neděli. D.

    OdpovědětVymazat
  8. Já měla možnost pár produktů vyzkoušet a překvapivě jsou fakt chutné. Mám na blogu článek.
    Držím ti Sabi palce.

    OdpovědětVymazat
  9. O té dietě jsem četla.Já moc hubnout nepotřebuji i když mám teď asi dvě kila nahoře,ale to stačí nejíst sladké.Zhubnout by potřeboval můj manžel,ale ten jídlo miluje a říkám,že nic měnit na své postavě nebude.Přitom se zadýchává a nedokáže si přes břicho ani zavázat tkaničky.
    Ráda si od tebe přečtu,jak to s dietou dopadlo a jaké byly výsledky.Vyzkoušela bych ji,protože někdy zhubnout i ta dvě kila není jen tak.
    Sabi,měj hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem o této dietě četla a věřím, že pomáhá. Ale jak to bývá i u jiných diet, jak člověk najede na běžnou stravu tak opět je vše jinak :) Ideální za mě je se snažit hýbat a "neprasit" celý den. :) A ne vše jíst nezdravý. Ale upřimně je spousta věcí, co bych od keta chtěla zkusit začlenit do jídelníčku, mám jídelníček zdravý, nezdravý, ale i hodně sacharidů. Líbí se mi třeba jejich těstoviny, palačinky... atd. :) Spíš udělat změnu kvůli vlastnímu pocitu a že ráda zkouším nové chutě, věci.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)