Pojďte ke mně na čaj... :)


Dlouho už jsem nedělala samostatný článek o čajích. Původně jsem měla v plánu vám je opět dát do ochutnávkového článku spolu s dalších jídlem a pitím, ale jelikož mě naše babi překvapila a dokoupila mi dva nové čajíky, které jsem ještě nepila, udělala jsem článek samostatný. A také i proto, že mi dorazily ty krásné šálky z Bonami, o kterých už jsem psala včera. :)


Zimní čaj od Valdemara Grešíka už jsem vám tady ukazovala. Chutná mi tak moc, že jsem si ho nakoupila do zásoby. A když už jsem tam byla, zkusila jsem druhou kořeněnou variantu - Skoříčka. Čaj, kde je - logicky - nejvýraznější složkou skořice. Je sladký tak akorát, dobrý, není moc aromatický, ale Zimní čaj mi chutná víc. 



Babi mi koupila Horkou švestku, od obyčejné značky Jemča. Já bych po ní asi nesáhla. Měla jsem už horkých švestek hodně a všechny mi chutnají spíš po Ibišku, než po kořeněných švestkách. Tenhle je ale jemnější, ta sladkost není tak výrazná, jako třeba u Loydu. Takže nakonec si na něm docela pochutnávám. :)


No a v Lidlu mi pak koupila čaj značky Lord Nelson (jejich brand) s příchutí turecké jablko. Je to takové sladší, jemně exotické jablko, což mi vyhovuje. Od všeho akorát. Dobré je teplé i když vychladne. Mně to hodně překvapilo a až dojde, určitě si ho dokoupím sama znovu. 



Znáte některé z těchto čajů? Pijete je, nebo vám nechutnají? 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Já znám ty tři, co mají přebaly - ale jen podle obalu, který mám ve sbírce :). Sama jsem si tyhle čaje nekoupila, to už by u nás těch kořeněných bylo moc a manžel je nepije. Ale máš je krásně nafocené. A ty šálky se mi líbí čím dál víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem čaj, každý deň ho pijem s mojím mužom o 15-tej a beda, keď meškám :-) Samozrejme, vždy k tomu musí byť niečo sladké...
    Ja som si dnes dokúpila zelený čaj s Q10, potom Očianku, Kotvičník zemný. Ale tie tvoje by som ochutnala, i keď neobľubujem ovocné čaje, lebo s čajom nemajú nič spoločné :-)
    Pekný večer, pá

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně takové příchutě miluji, jen válčím se skořicí :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)