Vyzkoušeno: Tesori d´Oriente - Dárková sada Byzantium

Značku Tesori d´Oriente jsem objevila před několika lety. Tehdy se mi dostal do ruky sprchový gel a pěna do koupele série "Hammam", tedy vůně evokující turecké lázně. Krásně mi připomněly dovolenou v Turecku i masáž, kterou jsme si maximálně užili. Od té doby když někde na tuto značku narazím, vyzkouším novou vůni. Faktek je, že "Hammam" je pro mě stále nepřekonatelná. Ale Byzantium, které jsem dostala letos k Vánocům, jí hodně konkuruje. 

Tesori d´Oriente - Byzantium - Dárkové balení

Vůně Byzantium se skládá z černé růže a labdana. Je hodně sladká, taková trochu pudrová, ale naprosto luxusní a omamná. Nicméně asi nebude pro každého. V dárkové kazetě - ve velké, krásně zdobené plechové dóze, se ukrýval sprchový gel, krémová pěna do koupele a toaletní voda. Nenechte se zmást, i když se jedná o toaletní vodu, vydrží vonět opravdu velmi dlouho. Mám to vyzkoušené jak nyní s vůní Byzantia, tak s předchozími toaletními vodami, které jsem dostala v minulých letech. Tato je moje už třetí. 



Sprchový gel Tesori d´Oriente

Krémový sprchový gel Tesori d´Oriente Byzantium provoní krásně celé tělo, stejně jako toaletní voda a pěna má opravdu výdrž. Ještě ráno cítím ze své kůže tuto vůni a to se na noc mažu pleťovými mléky, které jinou vůni přebyjí, nebo utlumí. Nemám pocit, že by nějak zvlášť hydratoval, nebo vysušoval. prostě normální sprcháč, kde jde především o krásné balení - protože i ty obaly jednotlivých produktů jsou krásné a luxusní, ale hlavně jde o tu vůni.


Další produkty Tesori d´Oriente

Značka Tesori d´Oriente nedělá jen pěny do koupele, toaletní vody a sprcháče. Mezi jejich produkty najdete i tekutá a tuhá mýdla na ruce, tělové krémy - už jsem také měla a byl vynikající. Trochu mě mrzí, že je nedávají do těch jejich dárkových sad, protože tělové mléko či krém bych já rozhodně využila. Dělají ale i tělové a deospreje a na prádlo aviváže a parfémy na prádlo. Více o všech produktech zjistíte ZDE. Jejich ceny vůbec nejsou nijak šílené - na to, jak luxusně tato kosmetika a drogerie vypadá, má ceny poměrně "lidové". Jen není úplně jednoduché ji sehnat. V klasické drogerii jsem na tuto značku ještě nenarazila - jen občas v nějakém marketu na speciální akci. Proto jsem ráda, když jsem objevila webovou drogerii, kde všechny tyto produkty prodávají. Navíc na aviváže teď mají akci - jen za 69 Kč. No nekupte to. :D

Takže já objednala aviváže a parfém na prádlo, abych zjistila, jaké to je. A pokud nechcete čekat, až vám dám vědět a raději si vše otestujete a očicháte sami, můžete věci Tesori d´Oriente zakoupit ZDE. :)

Vaše Sabi


Komentáře

  1. Sabi, tuhle značku vůbec neznám. Díky za recenzi. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, balení jak jednotlivých kousků, tak celé sady vypadá luxusně, ale pro mne by tahle sada určitě nebyla - na sladké, těžší vůně si moc nepotrpím. Jinak mám pocit, že jsem tuhle značku jednou zahlédla v DMku, ale jistá si nejsem...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, tento dárek jsem dostala také a moc mi voní. Ale používat ho začnu později, mám ještě jiné věci na spotřebování.
    Přeji hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj děvčata, moc vám všem děkuji za krásné komentáře. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    já jsem od této značky měla jeden gel a byla jsem s ním moc spokojená. Dost jsi mě navnadila, až dodělám nějaké moje nasyslené zásoby, mohla bych nějakou pěknou sadu vyzkoušet, ten design se mi moc líbí:-) Díky za tip! Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)