Nelinky svátek a radost z dárků - L.O.L. Surprise, Pexeso pro uši a další

V jednom ze článků jsem už ukazovala, co jsem Nelče objednala k svátku od nás i od babiček. Jelikož má svátek v týdnu, kdy bude manžel do desíti do večera v práci, rozhodli jsme se jí popřát už včera. Nelinka měla ze všech dárků obrovskou radost, až mě překvapilo, jak jí všechny vybrané dárečky sedly. Stihla rozbalit L.O.L. Surprise panenku, asi 15 x jsme hráli Pexeso pro uši a zvládla vyzkoušet i hru s propisotem a vystřihovánky se zvířátky. Vedle toho dostala ještě hru s písmenky, tu zkusíme dneska a razítka s jednorožci, která měla rovněž velký úspěch. Postupně vám vše ukážu na fotkách, ovšem do jednoho článku se to nevejde, tak dneska alespoň takto. :)


L.O.L. Surprise panenka - vlasatice, ta měla asi úspěch největší. Není tu tedy žádná montessori hračka, ale musím uznat, že to rozbalování každého kousku zvlášť je napínavé a zábavné a má fakt něco do sebe. Nejdřív jsem si říkala, co na takové panence stojí 400 Kč, ale když jsem viděla, co všechno ve vajíčku je, tak už celkem chápu. Všechny kousky jsou pevné, drží, panenka má asi 10 částí vlasů na výměnu, k tomu různé další doplňky a z vajíčka se dá udělat něco jako kabelka, ve které si Nelča panenku nosí. 








Hra pro holčičky - s propisotem - Víly

Tak tohle si pamatuji ještě z dětství. Jsou to obrázky na plastové folii, které se položí na papír, propiskou nebo tužkou překreslí a ony se přilepí na ten papír. Nevím, jak jinak to jednoduše vysvětlit. :D Tohle je vymazlená série dovezená nejspíš z Francie - kupovala jsem v obchodu Agátin svět a tam najdete takových pokladů plno. Jsem hrozně ráda, že jsem tento kouzelný e-shop objevila. 

V balíčku za 199 Kč najdete 3 předtištěné papíry s pohádkovým prostředím a tři folie plné krásných obrázků víl, květin a různých doplňků. Nelu to hrozně baví, až jí musím krotit, aby si to všechno nevyčančala hned. Přece jen to není nejlevnější. :D

Hru jsem koupila ZDE












Pexeso pro uši

Pexeso pro uši mě zaujalo na první dobrou. Klasické pexeso totiž hrajeme moc rádi, pokud teda nemá moc podobných obrázků, jako třeba to, které jsem koupila s obrázky Ledového království. To moc úspěch nemělo. Nelu baví, jen když ho rozdělím napůl. Ale o tom jindy. 
Pexeso pro uši má méně částí, ale za to hned tři varianty, jak jej hrát. My zatím hrajeme úplnou klasiku, rozložíme jej a chrastěním hledáme dva stejné zvuky. Pro kontrolu jsou vždy vespod kostek ouška ve stejné barvě. 
Jelikož Nelča švindluje a kouká na ouška, i když jsou zvuky úplně jiné, vymyslela jsem vlastní variantu - zavážu jí oči, aby nemohla švindlovat a hledá opravdu jen po zvuku. Je to legrace a baví to mě i jí a Jiřík zatím chodí jen občas chrastit kostkami. Ale jeho moc nebere zatím ani to klasické pexeso...

Pexeso pro uši jsem koupila ZDE







Až na panenku jsem nakoupila hry na webu Agátin svět - odkaz ZDE
Jelikož jsou tam stále ještě (tuším že až do konce února) slevy až 25 % na vybrané hry a hračky, tak doporučuji využít. :)

A když zadáte do objednávky kód NLUNOR10 , získáte ještě dalších 10 % dolů. :)

Tak to určitě využijte!

KOUPIT HRY TADY!

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Sabi, je vidět, že si to Nela užila a byla spokojená. A ne všechny hračky nutně musí být didaktické. Musím se občas splnit i takové dětské přání, nad kterým rodič protáčí oči... (u ná s to byly Veselé fazole a Pokémoni...)

    OdpovědětVymazat
  2. Super darčeky, je radosť byť dieťaťom :-) ešte radšej bez Covidovej doby...
    Nelinke prajem dodatočne všetko najlepšie!!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)