Moje vánoční dárky - dodatečně objednané (a nečekaně obdržené)

 

Jak už jsem psala u předchozích vánočních dárků, dostala jsem vedle zabalených dárečků i nějakou tu naplněnou obálku. A tak jsem objednávala... Pro sebe kulmofén, protože obojí stávkuje a dělá si co chce - a takhle jsem to spláchla v jednou výrobku. Pro Jiříka - a možná taťku holicí strojek na vlasy a vousy - vím, to není dárek pro mě, ale je potřeba. No a taky mi dorazily nějaké nečekané balíčky plné překvapení. :)

Balíček od Bichličky Verunky

Verča z blogu a you-tube kanálu Bichliččin videoblog mi poslala nečekaně skvostný balíček - Knížku od Sarah Perryové - Nestvůra z Essexu, což by měl být historický román a já jsem na něj moc zvědavá. Pro děti pak poslala dvě audioknihy na CD, což je super, protože to zase budeme moc poslouchat při cestě k našim. A jsou to audioknihy od Petera Wohllebena - Slyšíš, jak mluví stromy? a Víš, kde bydlí zvířata? Tu první jsem poslouchala kdysi ve formátu mp3 a moc se mi líbila. Věřím, že i děti budou nadšené. 





Doobjednané "vánoční" dárky


No a teď už k tomu holicímu strojku - zastřihovači. Měla jsem od sousedů vyzkoušenou značku Philips a tak jsem neexperimentovala objednala ji také. Strojků už jsme doma měli spoustu, ale manžel svými hustými vlasy vždy zlomil ten nástavec. Proto jsem nekupovala strojek za 300 Kč jak mi radila manželova maminka, ale vybrala jsem dražší. Věřím, že vydrží...
Zastřihovač Philips jsem koupila ZDE


Nechybí ani nástavec na zastřihávání vousů...





A jako druhý jsem objednala kulmofén od značky Concept - tentokrát už pro sebe. Vím, není to žádná extra značka, ale nekoukala jsem na značku, nýbrž na to, aby byla použitelná na fenování i na vlny. Aby měla co nejvíce nástavců a aby nebyla moc drahá, protože jsem měla omezený rozpočet a nepotřebuji kulmu za tisíce, když ji používám jen jednou za čas. 

Tato od Conceptu má fenovací nástavec, nástavec na pročesávání a fenování, pak nástavec na objem a samozřejmě i tu kulmu. Už jsem ji vyzkoušela a funguje perfektně. Vlasy suší trochu déle, než klasický fén, ale to mi nevadí. Většinou stejně vlasy nevysouším zcela, jen z toho nejhoršího a pak je nechávám doschnout. 

Kupovala jsem ZDE







Překvapení od Danušky

Od Danušky Goliášové, mojí kamarádky a skvělé book-tuberky už jsem jeden velký vánoční balík dostala. Jenže asi jsme s dětma byli hodní i přes Vánoce, protože nám dorazilo ještě povánoční překvapení. Tyhle boží ponožky Dedoles. Přiznám se, že i já letos v Dedoles nakupovala dárky, ale na sebe jsem nemyslela. O to jsem radši, že jsem v balíčku našla krásné ponožky nejen pro děti, ale i pro sebe. Danuško - ještě jednou moooc děkujeme. Děti jiné ponožky nechtějí nosit. Když je mám v pračce, chodí raději bosí. :)





Výhra na blogu Tak trochu vyzobavá slunečnice


A poslední balíček, který mi po Vánocích udělal radost, byla výhra z blogu Tak trochu vyzobaná slunečnice. Marti, děkuju moc. Obrázek má opravdu úžasné barvičky. Nejspíš si ho pověsím nad pracovní stůl, ale teď je vystaven v obýváku na krbu a moc mu to tam sluší. :)



Mějte se krásně! 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    to jsou krásné dárečky. Ty dětské knihy mají fakt krásné ilustrace, moc se mi líbí. A obálka té knihy? Tak to je bomba! Jinak kulmofén mám taky a nedám na něj dopustit. Vždy nechám chvilku vlasy proschnout, vyfouknu je z nejhorší takovým iontovým fénem a pak to dosuším tím kulmofénem, který dělá parádní objem a dodá vlasům tvar a hezky je uhladí. Mám ho od jiné značky, aspoň myslím, ale řekla bych, že je to jedno. Měj se krásně:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)