HAUL: Malé nevšední radosti

I když je po Vánocích a měla bych už začít zase trochu šetřit, objevuji kolem sebe samé krásné věci, kterým neodolám. Také jsem dostala nabídku na hodně zajímavou spolupráci. Ani té jsem nedokázala říci “ne”. A vůbec - proč bych to dělala? Vždyť člověk se musí udržovat v pozitivní náladě, tak proč se neodměnit. Navíc ne všechno je jen pro mě. :)

Nový obal na knížku

Obaly na knížku jsou hodně praktická záležitost. Pokud má kniha papírový přebal, sundavám ho. Aby se neroztrhal. Jenže pak hrozí ušpinění knihy. A tak je super, ze existují látkové obaly, v podstatě oblečky na knihy. :) Od Jany Mutinové už jsem jeden krásný měla, ale je na větší knihy. Na klasický formát se nehodí. A když jsem viděla tento zelený s tak kouzelnou panenkou... no odolali byste? 



Andělíček pro Nelinku i pro nás do auta

Také druhý nákup byla sázka na jistotu. Od Lucky Kestler z e-shopu Leontina.eu už jsem nakupovala před Vánocemi, jen jsem to sem myslím nedávala na blog, protože v tom byly i dárky pro ostatní. Pro sebe jsem koupila řetízek s andělíčkem a k tomu náušnice. Nelinka po něm touží také, tak jsem jí ho objednala k svátku. No a abych neobjednávala jen jeden řetízek, vzala jsem rovnou dva andělíčkovníky do auta. Jednoho pro mě a druhého manželovi. 





Lucka nám do balíčku přidala i malé překvapení pro děti. Bonbónky už snědli a čaj tady teď popíjí. :)

Zimní čaj od Grešíka

Jelikož mi začaly docházet čaje, sáhla jsem po novém, tentokrat po Zimním čaji od Valdemara Grešíka. A víte co? Tak dobrý čaj už jsem hodně dlouho nepila. Úžasný, ovocný, vůbec není kyselý a krásně je z něj cítit chuť hřebíčku a skořice. Rozhodně půjdu koupit ještě aspoň jeden pro sebe a jeden pro babi. 



Spoluprace s e-shopem Bezvatriko.cz

No a na závěr jedna zajímavá spolupráce. Dostala jsem nabídku, vybrat si nějaká trička na e-shopu Bezvatriko.cz, čemuž jsem neodolala. Sice jsem chtěla nějaké pro rodinu, ale pak jsem narazila na tyto. Jedno pro mě a jedno pro manžela. A bylo rozhodnuto. :) 

Trička vám samozřejmě ukážeme ještě lépe - v samostatné recenzi. Ale musela jsem vám sem o tom aspoň napsat a podělit se o radost. :)

A to je za tento týden vše. Také jste si v posledních dnech něčím udělali radost? 

A znáte Zimní čaj od Grešíka? 

Vaše Sabi


Komentáře

  1. Obal na knihu je kouzelný.
    Od Grešíka mám v práci celou velkou sadu čajů. A mám moc ráda i jeho koření.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, no dneska jsem šla Zimní čaj dokoupit a už není, tak jsem zkusila nějaký skořicový. ukážu, až ho ochutnám. :)

      Vymazat
  2. Sabi, ten obal na knihu je nádherný, já bych ho ale nevyužila. Podobné andělíčky jsem vloni nakoupila jako dárek k narozeninám pro kamarádku. Já už začínám pomalu řešit dárky k narozeninám trochu v předstihu, je nás hodně. Až to dorazí, určitě dám na blog. Měj pohodovou sobotu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si na YR koupila ve slevách hydratační rtěnku (a přihodila k ní ještě šampon, kondicionér a krém na ruce).
    Z bezvatriko.cz jsem manželovi kupovala tričko k Vánocům a je s ním moc spokojený.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)