Haul: Dárky pro Nelu k svátku + tipy na vzdělávací hry pro děti

 

Vánocemi u nás dárky nekončí... v lednu má narozeniny manžel a sestra Lucka a hned začátkem února má Nelinka svátek. No a jelikož jsem opět kvůli Covidu objednávala dárky i za babičky, rozhodla jsem se napsat článek s inspirací na dárky pro děti - tentokrát na vzdělávací hry a něco navíc. :)



První hračka, kterou mám vyfocenou sice vzdělávací není, ale Nelinka si moc přáda větší panenku L.O.L. Surprise, protože od Ježíška dostala karavan a jen takové obyčejné, levné - neoriginál panenky. Tak aby měla také jednu origoš. :) 
Sehnat ji na internetu teď, po Vánocích, bylo opravdu náročné. Nakonec jsem ji sehnala, ale už si ani nevybavuju, ve kterém e-shopu. Prošla jsem jich asi milion. 
Více o této hračce vám napíšu, až ji Nelinka rozbalí. 


Tento balíček vypadá docela tajemně. Vlastně ani nevím, jak to správně popsat. V e-shopu je to uvedeno jako Hra s propisotem - víly. Jedná se o několik předbarvených listů, do kterých bude Nela ze speciálních folií propiskou propisovat předtištěné obrázky. Vytvoří si tak vlastní obrázky. Pamatuji, že jako holka jsem měla něco podobného, tak jsem to vyzkoušela. 
Koupila jsem v e-shopu Agátin svět, jako většinu hraček z tohoto článku. 
Cena byla 199 Kč


Vystřihovánky Zvířátka jsem vzala nejen proto, že se mi prostě líbily, ale i protože je potřeba, aby Nelča stříhala a pořádně se to naučila. V tomto sešitě může kromě stříhání i vybarvovat a nalepovat, protože uprostřed je dvojlist s různými samolepkami. 
Koupila jsem ZDE
Cena 89 Kč





Pexeso pro uši mě zaujalo na první pohled. Tohle je prostě pecka! Jedná se o hru s kostkami naplněnými různým materiálem. Vždy jsou dvě a děti potřesením vždy dvou kostek budou trénovat sluch a hledat, zda je zvuk shodný. Pro kontrolu budou vespod kostek natištěné obrázky - ouška, vždy dvě stejné barvy. 
Tato hrá má rovnou 3 možné varianty, jak ji hrát a vypadá, že je udělaná opravdu kvalitně. Myslím, že je to báječná nová varianta klasického pexesa. 
Koupeno ZDE.
Cena 299 Kč




Písmenko k písmenku je další vzdělávací hra, kterou jsem koupila rovněž na e-shopu Agátin svět. Je od stejné zdačky jako Pexeso pro uši a vzala jsem ji proto, že je vhodná pro předškoláky, aby se učili písmenka. Zatím jsem nezkoumala, jak se hraje. Až si to s Nelčou nacvičíme, uděláme nějaké videjko nebo recenzi, kterou zveřejním na svém druhém webu plném tipů a rad pro rodiče - eMateřství.cz.
Koupeno ZDE
Cena 159 Kč



No a jelikož Jiřík je ještě malý a plakal by, že dárečky dostala jen Nelinka, tak jsem mu koupila aspoň něco maličkého. Momentálně jsou u něj stále v kurzu dinosauři, tak pro něj mám nachystané malé omalovánky a malou motorku. Tu ještě ve svém vozovém parku nemá. :D

Jelikož teď kupuji téměř všechno on-line, začala jsem opět používat Plnou peněženku. Asi to znáte, ale kdyby někdo nevěděl a ještě přes ni nešetřil, tak doporučuji. Stačí se zdarma zaregistrovat, dostanete od nich asi 60 Kč bonus na registraci a když chcete nakoupit on-line, vstoupíte do vybraného obchodu přes ně. No a jakmile nakoupíte, dostanete zpět na účet Plné peněženky nějaké to procento. Já tam mám jen za leden už skoro 200.- což je super sleva. :)
Do Plné peněženky se můžete registrovat zdarma ZDE

Vaše Sabi

Jo a pozor!

Teď jsem zjistila, že je na spoustu vzdělávacích her a hraček tahle mega sleva 25 %. 
A když zadáte kód NLUNOR10 dostanete ještě dalších 10 % slevu.
Stačí nakoupit přes TENTO ODKAZ. :) 



Komentáře

  1. Zajímavé dárky, Nele se budou určitě líbit.
    Plnou peněženu používám taky - přece jen jsem teď v době covidové začala přes net nakupovat víc (já jinak preferuji si všechno osahat :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabi, tvůj výběr dárků se mi hodně líbí, dost mě zaujalo to pexeso. Plná peněženka je skvělá, taky ji pravidelně používám. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný výběr dárečků. I když děti nemám a nevím kdy se jich dočkám, mám spousty kamarádek a bývalých kolegyň, které toto řeší a ráda poslouchám novinky ve světě hraček a ráda se přiučím. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)