Bezvatriko s vtipným potiskem pro mě i pro chlapa

 

Bezvatriko.cz je e-shop plný triček s vtipnými potisky. Určitě už jste je viděli - ať už v nějaké reklamě, nebo "na někom". Já tedy rozhodně. Dokonce jsem i několikrát zabloudila na tento web. Jenže jen tak sama sobě jsem tričko kupovat nechtěla a jako dárek... Zrovna v tu dobu nikdo neměl žádné narozeniny, svátek atd. Když jsem na začátku ledna dostala nabídku, zda bych si některá trika z tohoto e-shopu chtěla vyzkoušet, hodně mě to potěšilo. Jednak mi to web opět připomnělo a také - kdo by nebral takový povánoční dárek? :)


Bezvatriko pro mě, pro muže nebo...?

Ovšem vybrat tričko bylo docela velké dilema. Líbila se mi samozřejmě všechna trika, takže - které vybrat? Navíc jsem nechtěla být chamtivec, přece si nevyberu všechno jen pro sebe. :) No a jelikož se mi líbila i trika pro muže, vybrala jsem nakonec jedno sobě a jedno manželovi.  


Bezvatriko - Ke štěstí potřebuji jen...

...jen sklenici vína a mého psa! Tak tohle je přesné. :D Ne, že bych byla nějaký alkoholik. Skleničku večer si dám jen jednou za čas. Když dopiju lahev, kterou cucám tak týden, dlouho si nevzpomenu, abych otevřela další. Ovšem pes je závislost. Dobře víte, že mám dva - labradora Lordíka a boxera Baronka. A i když miluji oba, tak mou srdeční záležitostí je Baronek. Prostě jednou boxer - navždy boxer. To by vlastně mohl být nápad na další potisk pro Bezvatriko. Věřím, že početná skupina boxerkářů by vykoupila sklady během chvíle. :)


Bezvatriko - Recept na letní osvěžení

Tohle je prostě vtipné triko se vším všudy. Triček pro chlapy tam mají spousty a spousty a je fakt, že pro muže jsem vybírala mnohem déle, než u sebe. Prostě jsem nevěděla, jaké vzít. Všechny byly skvělé. :D Nakonec jsem vybrala toto - Recept na letní osvěžení. Myslím, že je to velmi výstižné. :D


Doporučím Bezvatriko dál?

No jasně, doporučím! U triček samozřejmě nejde jen o ty nápisy, ale také o materiál. Bezvatriko používají nejkvalitnější materiál vysoké gramáže. Jedná se o 100 % bavlnu doplněnou elastanem u průkrčníku. Dámská trika mají kulatý výstřih, krátké rukávy a jsou v pase lehce projmuty, aby zvýrazňovaly siluetu. Na můj vkus jsou pevná až dost, uvítala bych větší pružnost, ale to je moje hloupost. Měla jsem si vzít raději tričko o číslo větší. Měla jsem však strach, že na mě bude po stranách plandat. I tak ho ale budu nosit moc ráda. Na těle je velice příjemné. 
Muž to tak detaijlně neřeší. Tomu triko vyhovuje barvou i potiskem, velikostně mu sedí dobře a víc ho nezajímá. Prostě chlap. :D


Bezvatriko si můžete koupit v různých barevných variantách - téměř u každého modelu je na výběr více barev. Zvolit si můžete nápis v češtině - nebo slovenštině - fungují totiž i na Slovensku. No a pokud by vám tam chyběl váš oblíbený nápis, není nic jednoduššího, než si jej nechat vytisknou na přání. 

"Naše" trika i spoustu dalších si můžete prohlédnout a koupit na stránkách Bezvatriko.cz. My e-shopu moc děkujeme za spolupráci. 

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Hihi, to je dobrý :-D Já s přítelem máme společné triko King a Queen :-)

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrou zkušenost s Bezvatriko potvrzuji. Kupovala jsem u nich triko pro manžela k Vánocům. My tedy na vtipné nápisy nejsme ani jeden, ale i tak jsem si vybrala (tep hor) a manžel je spokojený a moc chválil materiál.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty trika jsou boží, také mám trika z bezvatriko a dokonce jsem teď přemýšlela, že bych tam nechala vyrobit kamarádce... :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Trička s vtipným potiskem jsou v poslední době stále populárnějším trendem, protože umožňují vyjádřit svůj smysl pro humor a zároveň mohou být skvělým způsobem, jak se vyzdobit. Výběr těchto triček může být velmi náročný, protože je důležité, aby design potisku byl nejen vtipný, ale také kvalitní a neotřelý. Mezi populární vtipné potisky patří například hlášky z oblíbených filmů a seriálů, různé vtipné nápisy nebo karikatury a ilustrace. Takové to trička jsou k mání tady . Jsou skvělým dárkem pro přátele nebo rodinu, protože vždy přináší úsměv na tváři a jsou vhodné pro různé příležitosti.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)