Recenze: Dětský kočárek 2v1 + 3 tipy na nejlepší kočárek na panenky

 

Kočárek pro panenku je hračka, která by neměla doma chybět žádné správné holčičce. My jich máme doma už několik. Odstupňované jsou podle velikosti - tak, jak zrovna Nela rostla. V létě si u babičky v Nýřanech nejvíce vyhrála s velkým kočárkem pro panenku po mojí sestře Lucce. A tak jsem si řekla, že jí ho pořídím k narozeninám. Velký, pevný a pokud možno - dvojkombinaci. 

Hledání kočárku pro panenky

Hledala jsem poměrně dlouho. Přece jen představa kočárku pro panenku po Lucce byla čerstvá a takový jsem prostě nikde neobjevila. Otestovala jsem si řadu kočárků v různých hračkárnách, prolezla e-shopy a přemýšlela a uvažovala. Nakonec jsem vybrala dětský kočárek 2v1 na e-shopu Bambule, v barevné kombinaci mintová - červená. 

Konstrukce a materiál

Když kočárek přišel, byla jsem překvapena jeho lehkostí. Ten Lucčin je proti němu několikanásobně těžší. Konstrukce tohoto kočárku na panenku je hliníková, tudíž velmi lehká. Látka se sice zdá poměrně pevná, ale je jen jednovrstvá. To Lucčin kočárek vypadá jako skutečná napodobenina velkého kočáru. Tady mi to přišlo hodně odbyté. 

Celkový dojem

Designově je kočárek moc pěkný. Mně se více líbí sportovní verze, Nelča ho ale chce raději nastavený na hlubokou korbu. Kočárek má kolečka s aretací, polohovatelnou rukojeť a korbu můžete usadit po i proti směru jízdy, jak vám to vyhovuje. Nela je se svým kočárkem spokojená, já o dost méně. Za cenu 2.000 Kč jsem si představovala něco mnohem pevnějšího, s větší životností. 








3 tipy na dětské kočárky na panenky

Kdybych vybírala kočárek dnes, už bych byla zase o něco moudřejší. Abyste neudělali stejnou chybu, mám tu pro vás tipy na 3 kočárky na panenky, které jsou podle mě naprosto TOP. 


DeCuveas - Skládací kočárek na panenky 3v1




Skládací kočárek 3v1 od DeCuveas mě ohromil nejen moderním designem a možností měnit jej podle nálady na sporťák nebo hlubokou korbu, ale především dokonalou imitací dřeva a kůže. Pokud do něj posadíte panenku, která opravdu vypadá jako miminko, je ta "realita" až zarážející. Kočárek má navíc řadu doplňků - např. luxusní batůžek a dá se složit. 


Antik



Moje historická duše milující starožitnosti by si pořídila tento kočárek Antik, který vypadá starožitně, je však zcela nově vyrobený a určený pro panenky. Je naprosto skvostný, a úžasný by byl i jako rekvizita při focení vintage fotek. Je určený pro děti od 3 let, ale věřím, že by si ho pořídila i leckterá maminka - jen tak - pro sebe. 


Teddies Kočárek Monika Retro



I kočárek Teddies Monika Retro má vintage, nebo chcete-li retro vzhled. Přesto nese prvky moderního stylu, nechybí mu taška, košík na nákup nebo plenky, ale co mě dostalo nejvíce, jsou ta veliká kola. Kočárek je určen pro holčičky od 3 let, je odpružený a má polohovatelnou rukojeť, takže si jej může vaše slečna přizpůsobit podle své výšky. 

Přeji vám šťastnou ruku při výběru a rozzářené dětské oči - třeba pod vánočním stromečkem. 

Vaše Sabi :)

Komentáře

  1. Sabi, se zájmem jsem se koukla, jaké kočárky teď frčí a vzpomněla si na ten svůj, který byl docela humpolácký, ale v podstatě odpovídající tomu, co bylo k dispozici "ve velkém"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, děkuji za komentář. To já se musím přiznat, že si na svůj kočárek už vůbec nevzpomínám...

      Vymazat
  2. Sabi, moc hezké kočárky. Já si na svůj taky vůbec nevzpomínám. Na kočárky našich holek ano. Měj pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
  3. No to dřív nebyli takové moderní kočárky jakou jsou teď. Co jsem koukala tak možná taky budem dveří kupovat příští rok nějaký ten kočárek a třeba tady mají opravdu pěkné, to by člověk ani neřek že je to pro panenky ale normálně pro děti.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)