Dárky na poslední chvíli

Vánoce jsou za dveřmi a vy stále ještě nemáte všechny dárky? Zastihla vás karanténa a vy jste s hrůzou zjistili, že nemáte dárek pro svou manželku, manžela, pro své blízké? On-line dárky mají tu výhodu, že se dají pořídit třeba i hodinu před tím, než u vás zazvoní Ježíšek. A protože se hodí o nich vědět i když nechvátáte, ale prostě se vám jen nechce ven mezi lidi, sepsala jsem článek s těmi nejlepšími tipy na dárky na poslední chvíli.

E-knihou nezarmoutíš

Co jiného byste u mě mohli očekávat mezi prvními tipy, než právě tip na knihu? A jelikož to jsou on-line dárky na poslední chvíli, doporučuji zakoupit e-knihu. Jaké to má výhody? Je levnější než klasická kniha, můžete ji nechat obdarovanému zaslat rovnou do e-mailu a on ji může ihned začít číst. Pokud váš blízký knihy raději poslouchá, dá se totéž udělat s audioknihou.

E-knihy můžete zakoupit třeba ZDE. Najdete tu i přehled nejlepších a nejkupovanějších e-knih, takže je jistota, že nešlápnete při výběru vedle, ani když nevíte, co by dotyčného mohlo bavit.

PC hry (nejen) pro herní závisláky

Pokud váš blízký moc nečte ale raději si zapaří nějakou tu hru na počítači, i vy máte o dárek na poslední chvíli postaráno. Stejně jako e-knihy se dají koupit on-line i PC hry. Opět dávám odkaz, kde si je můžete najít seřazené pěkně podle recenzí a koupit tak ty nejlepší.

Daruj zážitek, na který se nezapomíná

Zážitky jsou nejvděčnější on-line dárky, když nevíte, co přesně koupit. Takový let balonem nebo poukázka do lázní potěší snad každého (pokud se tedy nebojí výšek nebo se nerad koupe). Já dávám zážitky v poslední době moc ráda a pořád doufám, že to někoho napadne a také mě nějakým skvělým obdaruje. Nu, zatím čekám marně. Tak uvidíme, co Ježíška napadne letos.

A jaké zážitky bych si vybrala, nebo jaké bych darovala? Už roky toužím letět balonem. A když to navíc může být let horkovzdušným balonem nad Českým Krumlovem, tak to musí být prostě pohádka! Pro chlapa jsou ideální jízdy v rychlých autech, možnost vyzkoušet si, jaké to je být vojákem, nebo třeba úniková hra, při které si připadáte jako v hororu! Pro někoho děsivé, pro jiného naprostá bomba.

Ty nejlepší zážitky koupíte tady.

Kurzy – vaření, fotografování, cizí jazyky

Pokud se vaši blízcí rádi učí nové věci, není nic jednoduššího, než je potěšit nějakým kurzem. On-line poukázku na kurz opět zakoupíte během chviličky a dárek je na světě! Populární jsou různé kurzy vaření, sushi, pečení, ale také kurzy fotografické nebo jazykové.

Ty nejlepší kurzy koupíte tady!

Daruj vstupenku na kulturu

No a na závěr ještě jedna možnost, která se nabízí, když už nevíte kudy kam – a to je vstupenka na sportovní utkání, na kulturu apod. Vím, že v dnešní době je to trochu riziko, zakoupit vstupenku na představení nebo zápas, který třeba ani neproběhne, ale fakt je, že mnoho pořadatelů se přizpůsobilo době a nabízí volné vstupenky, kde se dá posouvat čas a datum, popř. si obdarovaný i sám může vybrat představení, které chce vidět. Např. u nás v jihočeském divadle mi takovou možnost nabídli i výměnou za již zakoupené vstupenky na zrušené představení.

Tak co? Poradila jsem vám dobře? Věřím, že ano a že vyberete pro své blízké dárek, který skutečně potěší.

Vaše Sabi :)

Zdroj obrázků: Pixabay.com

Komentáře