Yankee Candle adventní kalendář a svíčky k mému svátku


V říjnu jsem měla svátek, což už jste někteří nejspíš zaznamenali. Zatímco narozky moc neřeším a letos jsem své kulatiny celé zasvětila drahým, ovšem velmi kvalitním akvarelovým pastelkám, u svátku jsem se nechala částečně překvapit. Nadhodila jsem před manželem, že už jsem dlouho nedostala žádnou novou svíčku Yankee Candle. A manžel předčil veškeré mé představy, protože mi pořídil hned dvě a ještě v té největší velikosti. To jsem zatím nikdy neměla. Uau! 

Yankee Candle svíčky k svátku

Manžel sice nevěděl, jaké vůně vybírá, protože je objednával přes internet a navíc, když dorazily, už byl Covid - pozitivní a nic necítil, ale vybral opravdu skvěle. První svíčka - Misty mountains, mi připomíná knihu a film Mlhy Avalonu, který miluji. Je sice mírně nasládlá, ale zároveň je v ní cítit něco jako jehličí, les apod. Neumím to vysvětlit, ale zkrátka voní krásně. :)


Druhá svíčka - Sweet nothings napovídá už názvem, že její vůně bude sladká. Opravdu je, ale necítím z ní vanilku, která mi nedělá dobře (a která v ní je, spolu s ambrou, lotosovým květem, pižmem a bramboříkem), takže mi voní naprosto skvostně. Trochu jako drahý značkový parfém. Obě ve mě vzbuzijí touhu udělat si čaj, zalézt pod deku a otevřít knihu. A to je hlavní! :)



Adventní kalendář Yankee Candle

Když už jsem byla u toho prohlížení Yankee Candle svíček na internetu, narazila jsem i na luxusní adventní kalendáře, přímo od této firmy. A samozřejmě mě to nadchlo. Jeden z nich si určitě nadělím - sama sobě - k Mikuláši. Na výběr jsou tři, přičemž rozdíl je v ceně - a samozřejmě i velikostri svíček. Já možná zvolím ten nejlevnější, ve kterém jsou jen čajové svíčky. Ale možná se rozšoupnu a sáhnu po středním, který obsahuje votivní svíčky i s obalem. 




Pokud chcete naopak adventní kalendář věnovat, naprostou bombou je Yankee Candle set adventní kalendář II. Obsahuje 3 malé svíčky, 10 votivních svíček, 18 čajových svíček, nůžky na knot, zhášedlo plamene, skleněný svíčen na čajhovou svíčku a skleněný svícen na votivní svíčku. Jak vidíte, množství svíček v balíku je větší, než u klasických adventních kalendářů určených na 24 dní. Sada by proto byla ideální i jako vánoční dárek. Ovšem tip na dárky vám ještě budu postupně zveřejňovat. 



Také milujete svíčky Yankee Candle? Nebo zapalujete i jiné? Já zatím jinou značku nezkoušela, většinou si je kupuji přímo v obchodě, abych je mohla očichat a Yankee Candle jsou kolem nás nejčastěji...

Pokud byste chtěli na kalendáře mrknout blíže, můžete TADY. :)

Vaše Sabi




Komentáře

  1. Ahoj Sabi,
    ach jo, teď přemýšlím, že bych asi potřebovala ten největší kalendář, nebo aspoň nějaké nové svíčky...Já jsem už vypálila všechny svíčky ve sklenici, co jsem doma měla. Zbyla mi jediná, kterou si šetřím. je to můj miláček Sun Drenched Apricot Rose. Zrovna tedy mám v aromalampě olejíček Fialka, ale už jsem úplně na dně. Možná po výplatě něco objednám, uvidíme:-) Měj se krásně:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já svíčku YC ještě nikdy neměla. V práci jedu aromalampu s olejíčky, doma spíš čajovky nebo normální svíčky, spíš kvůli atmosféře než kvůli vůni. Ony ostatně ty čajovky sice s vůní jsou, ale moc nevoní (což je s ohledem na manžela, který výrané vůně moc nemiluje, možná dobře) Teď musím trochu vypálit právě tu hromadu čajovek, co tu mám a pak uvidím, co si pořídím dalšího

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, děkuji za komentář. :) Já také pálím většinou levnější svíčky, kvůli atmosféře, nebo své vlastní. Ale jednou za čas YC neodolám. :)

      Vymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)