Inspirace: Moje podzimní dekorace a věnec na dveře


Podzimní věnec a výzdoba bylo něco, co jsem neustále odsouvala. Vloni jsem si koupila nějaký, co by měl vydržet i do dalších let, ovšem tak dobře jsem ho uklidila, že ho najdu určitě až na jaře... :p Pak jsem si vyhlídla jeden nádherný věnec ze šípků na jedné facebookové skupině, ale paní se mi už neozvala. A tak mi nezbylo nic jiného, než se posnažit sama. Jak to dopadlo? 

Díky tomu, že mám doma obě děti - máme totiž tatínka s covidem a tudíž karanténu, tak je čas i na dekorace. Tedy, spíše, už mě nic nenapadá, co bychom tvořili, tak chodíme do přírody pro kaštany, listy, jeřabiny atd. A tvoříme. Vedle věnce jsme vytvořili i vydbananou dýni, která sice není nic extra, ale jaká vyrostla, takovou máme. :D

A na okně vidíte i zadní strany malovaných a vystřižených dýní a listů, které jsme s dětmi dělaly předevčírem. Vždycky, když už nevím, jak je zaměstnat, něco rychlého namaluji a nechám je to vybarvit. To baví spolehlivě oba dva, i když Jura má většinou všechno jednou barvou. Prostě má jednobarevné období jako Picasso. :)












Tak co? Dá se na to aspoň trošičku koukat? :D

Mějte krásný podzim!

Vaše Sabi

Komentáře

  1. Vypadá to náhodou moc hezky a krásně to navodí atmosféru :) Já si myslím, že tohle tvoření je vždycky lepší než jen tak sedět a nic nedělat. Ať už je výsledek jakýkoliv. A tenhle se navíc poved. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, věnec máte krásný, fakt se vám povedl.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, věnec je moc krásný. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, rád bych s Vámi navázal spolupráci, mohla byste se mi prosím ozvat na info@martinmatejka.cz, abychom si řekli co a jak? Moc Vám děkuji :) martin matějka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)