Vyzkoušejte virtuální běh a podpořte zvířata v zoo

 


Běháte rádi, nebo byste rádi začali, ale chybí vám motivace? Milujete zvířata a rádi byste přispěli na jejich krmivo a péči v zoologických zahradách? A už jste někdy slyšeli pojem virtuální běh? Jedná se o reálný běh, kterým můžete prospět víc než svému zdraví.

Tak tohle je článek, který jsem psala pro Magazín.cz. A jelikož jsem to psala hlavně proto, že mě inspirovala Darča z blogu Daramegan.cz, která běhá snad pořád, usoudila jsem, že by to stálo za vyzkoušení. Něco pro introverta, jako jsem já. Jen tedy - já se spíš vidím na tu verzi Šmajda. :D

Virtuální běh – co to je a jak to funguje

Zájem o jogging a celkově o běhání v přírodě je čím dál tím větší. Díky tomu se rozjela řada projektů, které vám pomohou s motivací – abyste měli důvod trénovat a měli se na co těšit. Virtuálního závodu se mohou zúčastnit zkušení běžci ale i ti, kteří si zatím netroufají na skutečný maraton v davu. Stačí, když se přihlásíte – registrujete na konkrétní závod, vyberete si trasu podle svých zdravotních a sportovních možností a už můžete trénovat a těšit se.

Pokud vás téma za˘ujalo, můžete si přečíst celý článek ZDE. :)

Zdroj obrázku: Shutterstock

Komentáře

  1. K tomu, abych začala běhat, se přemlouvám od jara. Do nedávna bylo moc horko, teď bude moc zima. Jsem královna výmluv ... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je nás víc. já na začátku léta jezdila na kole, ale na to už se taky zase práší, jsem líná a svádím to, že není čas. :D ale teď aspoň každé ráno cvičím j=ogu a moc mi to vyhovuje. :)

      Vymazat
  2. V poslednej dobe som sa zamilovala do behania, kedy clovek len pocuva hudbu a myslienkami moze byt kdekolvek kde chce. Je to neskutocny relax pre telo aj mysel.
    PATTRISSIEN

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám můj článek, nebo vám v něm naopak něco chybělo? Napište mi komentář. Budu moc ráda a předem děkuji. :)